powered by Surfing Waves

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Δημοτικό «Φεστιβάλ Άθλησης για όλους»



Την αυλαία σε άλλη μία επιτυχημένη αθλητική περίοδο κλείνει και φέτος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, με τις εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Άθλησης για όλους» που ξεκινούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου (Οδός Γοργοποτάμου & Εθνικής Αντιστάσεως).

Πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή του μαζικού αθλητισμού στην Ελλάδα, καθώς ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και λειτουργία των προγραμμάτων«Άθλησης για όλους» σε πανελλήνιο επίπεδο, κάτι που εκφράζεται και στην έγκριση του αριθμού των αθλητικών τμημάτων από την πολιτεία. Το Φεστιβάλ μαζικού αθλητισμού είναι η μοναδική δημοτική αθλητική εκδήλωση σε όλη τη χώρα που διαρκεί τρεις ημέρες, με συμμετοχή μόνο τμημάτων που οργανώνει και υλοποιεί δήμος.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

- Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 19.00: Γιορτή τμημάτων προσχολικής ηλικίας στο ΔΑΚ Ευόσμου

- Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 19.30: Φεστιβάλ τμημάτων άθλησης Δημοτικών Γυμναστηρίων ηλικίας στο ΔΑΚ Ευόσμου

- Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 19.00: Φεστιβάλ τμημάτων άθλησης Δημοτικών Γυμναστηρίων ηλικίας στο ΔΑΚ Ευόσμου

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1500 αθλούμενοι ηλικίας 3 έως 80 ετών, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό υπερθέαμα με σαγηνευτικές μουσικές, ωραίες χορογραφίες και πολύχρωμα κοστούμια. Υπολογίζεται να παρακολουθήσουν το τριήμερο πάνω από 6.000 θεατές.Στόχος των εκδηλώσεων είναι η προβολή της πραγματικής διάστασης του αθλητισμού: η συμμετοχή, η άσκηση για υγεία, η ψυχαγωγία, η επικοινωνία.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της φετινής αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθούν οιΓιορτές λήξης των τμημάτων τένις και των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Η γιορτή των τμημάτων τένις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 17.30 στα Γήπεδα τένις Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου (Στρατόπεδο Παπακυριαζή) και η Γιορτή λήξης ακαδημιών ποδοσφαίρου τηνΠέμπτη 14 Ιουνίου στις 19:00, στο Προπονητήριο ποδοσφαίρου 25ης Μαρτίου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.