powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Άμεση πρόσληψη 508 στην Βοιωτία για το πρόγραμμα "Κοινωφελούς Εργασίας". Στο δήμο μας;


Ανακοινώθηκαν οι άμεσες προσλήψεις για 508 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για το πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας».

Γιατί ο δήμος μας δεν προχωρά αυτό το πρόγραμμα;
Για το το δήμο μας μόνο έχουν εγκριθεί εδώ και καιρό 50 θέσεις  κοινωφελούς εργασίας   με το  Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ)(Η σχετική ανακοίνωση συνεργασίας απο το δήμο). Δυστυχώς όμως το δεν έχουν  υποβληθεί οι προτάσεις για να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματος.


Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ ανακοίνωση πρόσληψης ανέργων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για 508 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.
Πιο συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) πρόκειται να προσλάβει άμεσα 508ανέργους συνολικά, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας.
Κάθε ωφελούμενος θα προσληφθεί σε θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα 5 μηνών. Οι μηνιαίες αποδοχές των ωφελούμενων ανέρχονται σε 625 ευρώ καθαρά.
Οι προσληφθέντες θα παρέχουν υπηρεσίες σε μια σειρά αυτοδιοικητικών και άλλων φορέων της Βοιωτίας.
Πηγή: http://thivagr.blogspot.co.uk/2012/06/508.html

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.