powered by Surfing Waves

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυξήθηκαν ή μειώθηκαν τα τέλη ύδρευσης στο δήμο μας;


Συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και εγκρίθηκε  η  αρίθμ. 8/2012 απόφαση της ΔΕΥΑΜΛΑΑ    «Τιμολογιακή Πολιτική Ύδρευσης-Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΛΑΑ».
Τα πρακτικά της συζήτησης  και η μυστικοπάθεια  της δημοτικής αρχής δημιουργούν πολλά ερωτήματα

Είναι χαρακτηριστικές οι αποψεις των δημοτικών συμβούλων για το που  δημοσιεύτηκαν στο Διαύγεια είναι:

"Λιαγκάκης Ευστάθιος: Πρόταση μου είναι η μείωση των δημοτικών τελών.

Παναγιώτου Κων/νος: Δεν εγκρίνω γιατί δεν έχουμε ακριβή στοιχεία αν με την απόφαση 8/2012 «Τιμολογιακή Πολιτική Ύδρευσης-Αποχέτευσης της  ΔΕΥΑΜΛΑΑ» έχουμε αύξηση ή μείωση των τελών.

γ)Την άποψη του κ. Δημάρχου ,που είναι: Αύξηση δεν υπάρχει πουθενά. Το πρόβλημα της Επιχείρησης Ύδρευσης –Αποχέτευσης είναι ότι δεν εισπράττονται τα τέλη. Είναι πολύ δύσκολο θέμα η είσπραξη των τελών.Θα πρέπει να υπάρξει πίεση στις επιχειρήσεις και σε όσους ιδιώτες δεν πληρώνουν. "

Το Δημοτικό Συμβούλιο  με 13 ψήφους υπέρ και 6 κατά ενεκρινε την  8/2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης –Αποχέτευσης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας (ΔΕΥΑΜΛΑΑ) όπως έχει.

Τελικά τι ψήφισαν οι 13 δημοτικοί σύμβουλοι;  αύξηση ή μείωση των τελών ύδρευσης; 


Συσκότηση προς τους δημότες

Η απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης –Αποχέτευσης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας  ΔΕΝ δημοσιευτηκε στο Διαυγεια  
\
Το αναπόσπαστο τμήμα των πρακτικών που αποσπάστηκε
Είναι ειρωνική η φράση στα δημοσιευμένα στο Διαύγεια πρακτικά  του ΔΣ  οτι  "Η αρίθμ. 8/2012 απόφαση της ΔΕΥΑΜΛΑΑ αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσης απόφασης."  Και όμως αποσπάστηκε και δεν δημοσιευτηκε στο ΔΙΑΎΓΕΙΑ για να αφήσει τους δημότες στο σκοτάδι. Γιατί; 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.