powered by Surfing Waves

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Oρειβατικός μαραθώνιος Ολύμπου




Περίπου 1.500 επισκέπτες προσέλκυσε στη νότια Πιερία ο 9ος Ορειβατικός Μαραθώνιος Ολύμπου (Olympus Marathon), που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι περισσότεροι ξένοι αθλητές μαζί με τους συνοδούς και τους άλλους επισκέπτες, που φέτος ήταν κατά 50% αυξημένοι σε σχέση με πέρυσι, διέμειναν σε τουριστικά καταλύματα της Νότιας Πιερίας. Κάποιοι όμως θα συνεχίσουν τις διακοπές τους μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και κατά υπολογισμούς που έχουν γίνει, καθένας τους αναμένεται να ξοδέψει περί τα 1.200 ευρώ.

Οι αθλητές και οι συνοδοί από τη Ρουμανία, που αποτέλεσαν μια μεγάλη αποστολή συνολικά 60 ατόμων, θα παραμείνουν περί τις 10 ημέρες στη νότια Πιερία.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.