powered by Surfing Waves

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

2η Πειραϊκή Αμφικτυονία


"Πριν από περίπου 50 χρόνια, οι άγιοι πρόγονοί μας, φτωχοί και ξυπόλυτοι έφεραν τη φτώχεια τους, τη λεβεντιά και την υπερηφάνεια τους στον Πειραιά και δούλεψαν σκληρά προκειμένου να αναθρέψουν τα παιδιά τους και να τα μορφώσουν. Έτσι χτίστηκε ο νέος Πειραιάς που έχει μια μοναδική κοινωνική σύνθεση και αυθεντική λαϊκότητα".

Με αυτό τον τρόπο, ο δήμαρχος Πειραιάς Βασίλης Μιχαλολιάκος, θέλησε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, να περιγράψει την ιδέα του θεσμού της Πειραϊκής Αμφικτυονίας, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στον Πειραιά, όπου σύλλογοι και τοπικοί φορείς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, παρουσιάζουν τα ήθη και τα έθιμά τους, μέσω χορευτικών ή θεατρικών παραστάσεων, αλλά και τη γαστρονομία τους σε εκθεσιακά περίπτερα, προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα όμορφα στοιχεία του τόπου τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.