powered by Surfing Waves

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Θέλει ν' ανθίσει το δενδρί μα η πάχνη δεν τ' αφήνει



Για πρώτη φορά αποφάσισε ο δήμος να συμμετέχει σε τουριστική έκθεση και αυτή ακυρώθηκε γιατί "ο κίνδυνος αποτυχίας της διοργάνωσης ήταν ορατός".
Στις 12/6/12 το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε για πρώτη φορά  την συμμετοχή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών –Παράδοσης και Παραδοσιακών Προϊόντων που θα γινόταν στον εξωτερικό χώρο του Ζάπειου Μεγάρου από 29 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου 2012. Αποφάσισε την μίσθωση περιπτέρου διαστάσεων 3μΧ3μ(9τ.μ)  προκειμένου να αναπτυχθούν οι δραστηριότητες του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας που θα στοίχιζε  1.400€.   Το Δ.Σ. είχε εγκρίνει  πίστωση 2.500,00-€  για μίσθωση του περιπτέρου και  εξοδα διαμονής και  διατροφής του ατόμου που θα καλύψει την λειτουργία του περιπτέρου για το χρονικό διάστημα της έκθεσης.


Ανακοινώθηκε απο τους οργανωτές η ακύρωση του 1ου Φεστιβάλ Τουρισμού & Παράδοσης που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 29-30 Ιουνίου & 1η Ιουλίου 2012 στο Ζάππειο Μέγαρο.

"Οι λόγοι της ακύρωσης είναι:

• Οι καιρικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση υπαίθριας εκδήλωσης (υπερβολική ζεστή)

• Η εκτίμηση ότι αρκετός κόσμος έχει ήδη μετακινηθεί στις εξοχικές του κατοικίες με αποτέλεσμα το κέντρο της Αθήνας να έχει εικόνα Αυγούστου.

Πιστεύουμε ότι παρά την αργοπορημένη ενημέρωση σε σχέση με την ακύρωση της εκδήλωσης η απόφαση μας είναι υπεύθυνη απέναντι στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες μιας και ο κίνδυνος αποτυχίας της διοργάνωσης ήταν ορατός.

Λόγο του ότι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την προβολή πολιτιστικών δρώμενων τουριστικών προορισμών και άλλων υπηρεσιών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.