powered by Surfing Waves

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου



Προϊόντα και υπηρεσίες της Επιδαύρειας γης και όλης της Ελλάδας, θα φιλοξενήσει το 15 Πανηγύρι Αγροτουρισμού, που θα διοργανωθεί στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου, στο διάστημα από 6 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2012.

Πιο συγκεκριμένα η έκθεση θα διαρκέσει από 6 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2012, για 6 τριήμερα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) από τις 18.00 έως τις 24.00.,πλαισιώνοντας τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Επιδαύρου και του Μουσικού Ιουλίου στο Αρχαίο και το Μικρό Θέατρο Επιδαύρου.

Με αφορμή το γεγονός ο δήμος Επιδαύρου καλεί παραγωγούς, βιοκαλλιεργητές, καλλιτέχνες, οικοτεχνίες, εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων, μουσεία, συλλόγους και επιχειρήσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου και όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στους τομείς του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού να δηλώσουν συμμετοχή στο 15ο πανηγύρι αγροτουρισμού.

Πρωτοπόρος στις γιορτές αγροτουρισμού ανά τη χώρα, η έκθεση θα φιλοξενήσει προϊόντα και υπηρεσίες της Επιδαύρειας γης και όλης της Ελλάδας, που σκοπό έχουν να προάγουν το πνεύμα του αγροτουρισμού, ενισχύοντας του ντόπιους παραγωγούς και φέρνοντας τον επισκέπτη κοντά με τις γεύσεις, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου.

Κρασί, μέλι, γλυκά, νωπά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης θα εκτεθούν και θα πωλούνται στην προκυμαία του λιμανιού, ενώ η έκθεση θα πλαισιωθεί από μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, παράλληλες εκθέσεις και θεματικές βραδιές αφιερωμένες σε προϊόντα του τόπου.

Εκτός από τα ντόπια προϊόντα προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγούς και βιοκαλλιεργητές, ενώ για πρώτη φορά καλούνται να συμμετάσχουν φυτώρια και εκδόσεις σχετικές με τον τουρισμό, τη γεύση, την παράδοση και τον πολιτισμό.

Τα τελικά προϊόντα θα επιλεγούν με κριτήριο την ποιότητα, την πρωτοτυπία και τη συνάφειά τους με το πνεύμα και το σκοπό του αγροτουρισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου (http://www.epidavros.gr/) έως τις 20-06-2012.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.