powered by Surfing Waves

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αιτήσεις για προσληψη 30 ανέργων στο πρόγραμμα "κοινωφελους εργασίας""

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας» εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ ανακοίνωση πρόσληψης ανέργων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για 30 θέσεις εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας.
Πιο συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) πρόκειται να προσλάβει άμεσα 30 ανέργους συνολικά, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας, σε έργα που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην Εύβοια.
Κάθε ωφελούμενος θα προσληφθεί σε θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης για χρονικό διάστημα 5 μηνών. Οι μηνιαίες αποδοχές των ωφελούμενων ανέρχονται σε 625 ευρώ καθαρά.
Σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις συμμετοχής οι ωφελούμενοι θα πρέπει να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με ατομικό εισόδημα έως 10.500 ευρώ.
Η επιλογή των ανέργων θα γίνει με μοριοδότηση που θα αφορά τις εξής κατηγορίες κριτηρίων:
1. Κατάσταση ανεργίας (π.χ. Μακροχρόνια ανεργία, Νέοι άνεργοι, κτλ)
2. Οικογενειακή Κατάσταση (π.χ. Μονογονεϊκή οικογένεια, άνεργοι και οι 2 σύζυγοι, αριθμός προστατευόμενων μελών)
3. Οικογενειακό εισόδημα (ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος)
4. Κατάσταση υγείας (πριμοδότηση ΑμΕΑ)
5. Εντοπιότητα (για τους κατοίκους της Εύβοιας)
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά στην έδρα του Περιφερειακού Παραρτήματος Στερεάς Ελλάδας του ΙΝΕ/ ΓΣΕΕ είτε αυτοπροσώπως (καθημερινά από 9:00 έως 15:00) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς:
ΙΝΕ ΓΣΕΕ
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΝΟΜΟΣ EYBOIΑΣ»
υπόψη κου Βογιατζή Σπύρου
ΡΟΖΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ 59 ΛΑΜΙΑ - 35100
Η υποβολή αιτήσεων στο ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα ξεκινήσει την Δευτέρα 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται βάσει της σφραγίδας του ταχυδρομείου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ (22310 51777) καθημερινά (9:00 έως 15:00).
Επισημαίνεται τέλος ότι προσφερόμενες θέσεις ανά ειδικότητα, η αίτηση και οι οδηγίες συμπλήρωσης είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr).

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.