powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μελέτη φυτοτεχνικής αποκατάστασης στις θέσεις «Αρχάγγελος» και «Μπομπακάς»



Η Δ/νση Δασών Π.Ε.  ενέκρινε την μελέτη φυτοτεχνικής αποκατάστασης «Χώρων επιφανειακής εκμετάλλευσης μεταλλείου μαγνησίτη (λευκόλιθου) στις θέσεις «Αρχάγγελος» και «Μπομπακάς» Τοπικής Κοινότητας Σπαθαρίου Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Νομού Ευβοίας, όπως αυτή συντάχθηκε από την ιδιώτη Δασολόγο, Ελένη Καραγιάννη και απεικονίζονται στα επισυναπτόμενα αποσπάσματα, στη μελέτη, Φύλλα χάρτη ΓΥΣ κλίμακας 1:5.000 και σύμφωνα με το φύλλο θεώρησης που επισυνάπτεται και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης. Η παρακολούθηση και εφαρμογή της μελέτης ανατίθεται στο Δασαρχείο Λίμνης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.