powered by Surfing Waves

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Με την αντικατάσταση της κ. Γεωργάκαινας από το προεδρείο και την Αρχαία Κήρινθο θα ασχοληθεί το Δημ. Συμβούλιο την Παρασκευή

  H ειδική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  πού θα γίνει στην Λίμνη, την Παρασκευή 3η Ιουλίου 2015 και ώρα 12η μεσημβρινή  θα συζητήσει την Αίτηση παραίτησης Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου και διαδικασία εκλογής νέου γραμματέα. Η κ. Γεωργάκαινα δεν μπορεί να διατηρήσει την θέση της γραμματέως του Δ.Σ. Σαν αντιδήμαρχος.



Επειδή για την εκλογή νεου γραμματέως ΔΣ απαιτείτ ειδική συνεδρίαση η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  θα γίνει την ίδια ημέρα Παρασκευή 3η Ιουλίου 2015 στις 14.00 και θα συζητησει τα παρακάτω:


1.Αιτήσεις επιχορήγησης αθλητικών σωματείων (Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

2.Αιτήσεις διαγραφής οφειλών τέλους παρεπιδημούντων κι ακαθαρίστων εσόδων(Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ)

3.Αίτηση κας Βασιλικής Αλεξίου για μείωση ενοικίου σε κατάστημα Καφέ-Μπάρ στο Κυμάσι((Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ)

4.Αίτηση κ. Αλατζά Ευαγγέλου –Αρβανίτη Παναγιώτη –Βούλγαρη Αναστάσιου –Δανέλλη Ιωάννη-Σκομπρή Νικολάου –Τάρλα Κυριάκου για πραγματοποίηση επόμενης συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου στη τ.κ.Μαντουδίου (Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

5.Αίτηση Ανδρομάχης Μουσουτζάνη για προβολή ταινιών από το διεθνές Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Χαλκίδος στο κινηματοθέατρο Λίμνης(Εισηγητής: κ.Δήμαρχος)

6.Απόφαση  αρίθμ. 28/2015 Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Συμψηφισμοί οφειλών) (Εισηγητής: κ.Δήμαρχος)

7.Αίτηση δημοτικού συμβούλου κ.Αλεξίου Δημητρίου με θέμα: «Ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ανάδειξη της Αρχαίας Επικής πόλεως της Κηρίνθου»

(Εισηγητής κ. Αλεξίου Δημήτριος)

8.Συνδιοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας  για το έτος 2015

με Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και Ναυτικό Όμιλο Λίμνης(Εισηγητής: κ.Δήμαρχος)

9.Έγκριση χορήγησης άδειας για λαϊκή αγορά κ. Σταματίου Ευαγγέλου (Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου



Κουκουρίκος Ηλίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.