powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σαρωτικές αποκαλύψεις Καλυβιώτη για τα μεγάλα σκάνδαλα του δήμου μας - Ολόκληρη η ραδιοφωνική συνέντευξη του


Ο κ. Καλυβιώτης μιλά για όλα, την Λάμδα, το χαμένο κτήμα στο Κυμάσι, το σκάνδαλο Μπέϊκερ και άλλα πολλά

Παρασκήνιο και από τον Πρόδρομο Ενωτιάδη!!

Από eviatoday.gr

ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ: Οι νοσταλγοί νοοτροπίας του παρελθόντος δεν έχουν θέση στον Δήμο!! - ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Δεν υπήρχε συνεργασία(audio)

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ άλοτε ηταν ο Χρ. Καλυβιώτης για τα όσα παρασκηνιακά ωθησαν την ομάδα των αντιφρονούντων στις παραιτήσεις με στόχο τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Δημάρχου.
Εχοντας οι αντιφρονούντες συμβουλευτεί μάλιστα και γνωστό νομικό-πολιτικό πρόσωπο για το πώς θα μπορέσουν να διαλύσουν την παράταξη, είχαν σχεδιάσει ακόμη και το επόμενο σχήμα της Δημοτικής αρχής (αν πετύχαιναν τον στόχο) πήραν τις αποφάσεις για ανεξαρτοποίηση πλέον των μισών της παράταξης Καλυβιώτη, υποβοηθούμενοι στο παρασκήνιο και από τον Πρόδρομο Ενωτιάδη!!

Ακούστε στο ρεπορτάζ τα όσα υποστήριξε ο παραιτηθείς Αντιδήμαρχος Μαντουδίου Παν. Αρβανίτης, και τα όσα αποκαλυπτικά ακολούθησαν από τον Καλυβιώτη για τα έργα και τις ημέρες των τοπαρχών της περιοχής!



Η συνέντευξη του κ. Καλυβιώτη    (Αργεί να φορτώσει......) από eviatoday.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.