powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Το Συντονιστικο Τοπικο Οργάνο του Δήμου επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν ζημιές από το σεισμό

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο μέχρι σήμερα 10/6/15 το πρωί έχουν αναλυθεί τουλάχιστον 70 σεισμοί στην ευρύτερη περιοχή από όπου καταγράφηκε το επίκεντρο της δόνησης.  Οι περισσότεροι έχουν μέγεθος κάτω των 3 Ρίχτερ. Επτά δονήσεις έχουν μέγεθος πάνω από 3 Ρίχτερ με ανώτερο μέγεθος 3,5 Ρίχτερ.






 από το δήμο
Στις 9/6/15  στις 04:09 ώρα Ελλάδας σημειώθηκε σεισμός εντάσεως 5.3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 26 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Χαλκίδας.

Ακολουθήθηκε το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης των σεισμικών κινδύνων που προβλέπει την ταχεία αποτίμηση της κατάστασης και την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που ευτυχώς στο Δήμο μας δεν υπήρξαν. Υπήρξε άμεση επικοινωνία και συνεργασία του Δήμου μας με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ευβοίας, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, το Λιμεναρχείο Αιδηψού, τον ΟΑΣΠ καθώς και με την Υπηρεσία Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών.

Στις 13:00 σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου μας το οποίο επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν ζημιές στις υποδομές του Δήμου ( δημόσια και δημοτικά κτίρια, σχολεία, οδικό δίκτυο, δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτρισμού, τηλεπικοινωνίας).

Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου
και ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.