powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δήμος στέλνει στον εισαγγελέα παράνομες συνδέσεις αποχέτευσης πού κατέληγαν στο δίκτυο ομβρίων





Στους αγωγούς όμβριων υδάτων του δήμου Κισσάμου στα Χανιά κατέληγαν παράνομες συνδέσεις αποχετεύσεων επιχειρήσεων και οικιών της περιοχής. Τη διαπίστωση αυτή έκαναν συνεργεία του δήμου, τα οποία τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε καθαρισμό και απόφραξη φρεατίων και αγωγών όμβριων υδάτων που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Κισσάμου.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος, τα συνεργεία παρενέβησαν άμεσα προχωρώντας σε διακοπή σημαντικού αριθμού παράνομων συνδέσεων οικιών και καταστημάτων στο υπάρχον αποχετευτικό δίκτυο, τα λήμματα των οποίων κατέληγαν στους υφιστάμενους αγωγούς των ομβρίων.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Αντώνη Παρτσαλάκη, ο δήμος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στο καθεστώς της ανομίας και των παράνομων συνδέσεων και στο εξής όπου διαπιστώνονται τέτοια φαινόμενα θα ενημερώνεται και ο εισαγγελέας.

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή και από εδώ και στο εξής, μόλις εντοπίζονται παράνομες συνδέσεις, θα ενημερώνεται άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, οι εργασίες καθαρισμού και απόφραξης των δικτύων θα συνεχιστούν απρόσκοπτα όλο το επόμενο διάστημα σ’ όλα τα σημεία του δήμου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.