powered by Surfing Waves

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Με τις καντίνες και την αντικατάσταση των Γιαννιού και Δανέλη από την ΔΕΥΑ θα ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 23 Ιουνίου

Ο κ. Γιαννιός που παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης,την Τρίτη 23η Ιουνίου 2015 και ώρα 7μ.μ,. Θα ασχοληθεί με τα πιο κάτω θέματα:

1.Η αρίθμ. 26/2015 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα«Εισήγηση για την λειτουργία στάσιμου υπαίθριου εμπορίου σε τοπικές κοινότητες του Δήμου»(Εισηγητής:Δήμαρχος)

2.Αιτήσεις για παραχώρηση θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην παραλία Αγκάλης Αγίας Άννας–τ.κ.Προκοπίου και τ.κ. Κηρίνθου (Εισηγητής:Παπακωνσταντίνου Εύη-Δήμαρχος)

3.Αιτήσεις για ανανεώσεις υπαιθρίου στάσιμου εμπορίου τύπου Β των κ.κ. Μπακλαβά Χρήστου του Αποστόλου(κινητή καντίνα),Κριτσιλή Αγγελικής του Δημητρίου(σταθερή καντίνα),Τερτίπη Δέσποινα του Μιχαήλ(στάσιμη καντίνα) (Εισηγητής:Παπακωνσταντίνου Εύη-Δήμαρχος)

4.Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών τέλους ακαθαρίστων εσόδων ετών 2012-2013 κ.Αλεξανδρή Ιωάννη(Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

5.Αίτηση διαγραφής νηπίου από τον παιδικό σταθμό Μαντουδίου (Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

6.Πρόταση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για άρση της υποχρηματοδότησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας λόγω ένταξης στο στόχο 2.(Εισηγητής:Δήμαρχος)

7.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου«Κατασκευή περιηγητικών μονοπατιών Προσκοπείο-Ταμπακαριά-Προφήτης Ηλίας-Αγ.Παρασκευή» (Εισηγητής:Δήμαρχος)

8.Αιτήσεις παραιτήσεων Προέδρου Â και Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΜΛΑΑ κι ορισμός αντικαταστάτη τους(Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.