powered by Surfing Waves

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Δημοπρατούνται 9 θέσεις για καντίνες και ξαπλώστρες σε 7 παραλίες του δήμου



Στις 4/5/15  ο δήμος ζήτησε  από τα Τοπικά Συμβούλια Βλαχιάς, Πηλίου, Κηρίνθου, Μαντουδίου, Αγίας Άννας, Κοτσικιά, Ροβιών και Λίμνης , να μας γνωστοποιήσουν τον αριθμό των θέσεων καθώς και την τοποθεσία για την εγκατάσταση τροχήλατων αναψυκτηρίων ή μη αυτοκινούμενων (καντινών) σε αιγιαλούς –παραλίες αρμοδιότητάς των. Ανταποκρίθηκαν μόνο τα Τ.Σ Λίμνης, Αχλαδίου, Πηλίου, Αγίας Άννας και Βλαχιάς.

Τα Τοπικά Συμβούλια Λίμνης, Αχλαδίου και Αγίας Άννας μας γνωστοποίησαν τις θέσεις που επιθυμούν να τεθούν υπό δημοπράτηση.

Τα Τοπικά Συμβούλια Πηλίου και Βλαχιάς γνωμοδότησαν αρνητικά.



Στις 29 Μαΐου  η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου αποφάσισε  να εισηγηθεί  στο Δημοτικό Συμβούλιο την παραχώρηση με δημοπρασία,  της χρήσης για τοποθέτηση καντινών , ξαπλώστρων , ομπρελών, φιλέ Βόλεϊ, θαλασσίων μέσων αναψυχής σε όσους δεν διαθέτουν γειτονική χρήση του αιγιαλού επιχείρηση ή διαθέτουν αλλά η αιτούμενη χρήση δεν είναι συναφή με το επάγγελμα τους






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.