Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Πρόσκληση του δήμου για κατάθεση προσφορών από επαγγελματίες για to γάλα των υπαλλήλωνΟ Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για κατάθεση προσφορών το αργότερο μέχρι 15/06/2015, με κριτήριο επιλογής τη χαμηλότερη τιμή, για την πραγματοποίηση της προμήθειας «ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ», που αφορά ειδικότερα την προμήθεια σε γάλα τύπου εβαπορέ.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν (αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπο) ή να αποσταλούν με οποιονδήποτε τρόπο (ταχυδρομικώς, fax, e-mail κ.λ.π) στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, στη διεύθυνση :

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών

Λίμνη Ευβοίας 34005

Τηλέφωνα : 22273 50133 (Πληροφορίες: κα Δουρή)

FAX : 22270 31012

e-mail :douri@0728.syzefxis.gov.gr

Ο Δήμαρχος

Καλυβιώτης Χρήστος

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.