powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ήρεμο το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Καλυβιώτης απαντά ραδιοφωνικώς σήμερα στις 8:00 με 10:00.

Αναμένεται ανακοίνωση από τους αντάρτες το Σάββατο .


Δεν επαληθεύτηκε δημοσιεύμα του eviatoday πού έκανε λόγο για 12 ανεξαρτοποιήσεις


Από το eviatoday


Καμία αντίδραση σήμερα στη Λίμνη!! Ετοιμάζουν για το Σάββατο το ..τσιτάτο της Ανεξαρτησίας!!!


Παρά το γεγονός ότι απόψε αναμένετο βαρύ κλίμα και ένταση στο Δημοτικό συμβούλιο στη Λίμνη, δεν συνέβη τίποτα και όλοι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας υπερψήφισαν τα θέματα που ήρθαν στην συνεδρίαση!
Ακόμα και ο Ηλ. Κουκουρίκος, πρόεδρος του συμβουλίου, που το πρωί είχε εντονο φραστικό επεισόδιο με τον Δήμαρχο Χρ. Καλυβιώτη στο γραφείο του και που πολλοί πιθανολογούσαν ότι θα επαναφέρει την παραίτηση του τελικά προήδρευσε ήρεμος μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι τελικά ανεξαρτοποιηθούν αναμένεται να δώσουν στη δημοσιότητα ανακοίνωση το Σάββατο για να μάθουμε τον ακριβή αριθμό εκτός και αν μέχρι το Σάββατο μείνουν μόνοι τους οι αντάρτες χωρίς κανέναν άλλο να τους ακολουθήσει!
Αυριο το πρωί ο Δήμαρχος Χρ. Καλυβιώτης ειναι καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου στο ΡΑΔΙΟ1 98.1 και στο www.radio981.gr και θα μιλήσει γιά όλους και για όλα....




Watch live streaming video from radio981 at livestream.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.