powered by Surfing Waves

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Η επιστολή Κουτσουρά στο Δήμαρχο



Με επιστολή του στο Δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Χρήστο Καλυβιώτη, ο Σταύρος Κουτσουράς κάνει γνωστό ότι δεν αποδέχεται τη θέση του Αντιδημάρχου και εξηγεί τους λόγους:


Κύριε Δήμαρχε, σήμερα(6-6) πληροφορήθηκα ότι με ορίσατε Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Νηλέως με όλες τις αρμοδιότητες που σε αυτήν αναφέρονται. Δεν αποδέχομαι να αναλάβω τη θέση του Αντιδημάρχου διότι:

Την ως άνω απόφαση την πήρατε εν αγνοία μου χωρίς να ερωτηθώ από εσάς εάν επιθυμώ Θεωρώ ότι είναι αντιδεοντολογικό να αναλάβω τη θέση του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Νηλέως καθόσον υπάρχουν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παραπάνω δημοτική ενότητα αλλά και για τους συνδημότες μας της αυτής της δημοτικής ενότητας



Σταύρος Κουτσουράς  



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.