Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Δεν αποδέχτηκε το αξίωμα του αντιδημάρχου ο Σταύρος Κουτσουράς

Σύμφωνα με ανεπιβέβαιωτο δημοσίευμα των "Λιμνιώτικων" ο κ. Σταύρος Κουτσουράς  δεν αποδέχετατι διορισμό του στο αξίωμα του αντιδημάρχου Νηλέα. Ο κ. Κουτσουράς δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι ο κ. Κουτσουράς δεν παραιτείται από καμιά θέση ευθύνης πού σημαίνει ότι δεν ανεξαρτοποιείται. Ο κ. Κουτσουράς παραμένει αντιπρόεδρος στο ΧΥΤΑ Βορείου Ευβοίας και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου σαν εκπρόσωπος της πλειοψηφούσας παράταξης.

14 Σχόλια:

ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ

Δεν έχουμε λάβει τίποτα. Ε.Β.

KALLA ME TOSA SXOLIA KAI APLYTA STH FORA TH NA EKANE

TH EKANE 3 HMERES [[[[[[ DIABASE KAI META TZOYZ]]]]]]]

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ? ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Ποια λάσπη φίλε 6:29 μ.μ. ; Δεν άκουσες τι είπε για την περίοδο Ενωτιάδη- Αρβανίτη; Για την εταιρία Λάμδα που χρωστά στο δήμο 640.000 ευρώ; Για το οικόπεδο στο Προκόπι που δεν προσήλθε κανείς από την τότε δημοτική αρχή στο δικαστήριο και τώρα τρέχει πάλι ο Καλυβιώτης να το σώσει; Θέλει τη στήριξη όλων μας. Παλεύει να πάρει ο δήμος πίσω τα λεφτά που του φάγανε και αυτοί που σήκωσαν ανταρσία κρύβουν συμφέροντα, μην τους δικαιολογείτε. Δηλαδή προτιμάτε ένα δήμαρχο που δεν ελέγχει κανέναν; Να αφήνει τους αντιδημάρχους να αλωνίζουν; Καλά κάνει και τους ελέγχει, αυτοί επιτέλους ας παραιτηθούν.

Αν συγκρίνουμε τις αρμοδιότητες που έχει δώσει στους αντιδημάρχους σε συγκριση με άλλους Δήμους, θα δουμε ότι είναι πολύ περισσότερες.
Ισως οι αντιδήμαρχοι δεν ήταν μαθημένοι απο τις προηγούμενες θητείες τους (μερικοί) να αναλαμβάνουν ευθύνες αλλά η μόνη ανάληψη που πολύ καλά ξέρουν τις διαδικασίες είναι η αναλήψης του μισθουλάκου τους.
Βεβαίως έτσι έμαθαν, αλλά το πρόβλημα τους είναι που δεν μπορουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Η παραίτηση τους απο το αξίωμα δεν δείχνει κάτι άλλο, δημοσιοποίησαν μια ανακοίνωση αόριστη χωρίς να θίγουν συγκεκριμένες δυσλειτουργίες κλπ.
Και δυστυχώς, για αυτούς, δεν διαθέτουν ούτε την στοιχειώδη λογική και ήδη έχουν εκτεθεί και θα εκτεθούν ακόμα περισσότερο, αφου με τις πράξεις και κυρίως με τις παραλείψεις τους έδωσαν τη δυνατότητα στον Δήμαρχο να μαζέψει στοιχεία για να τους ξεμπροστιάσει. Ονοματίζουν αόριστα κάτι για τελεσίγραφα που τους έστελνε ο Δήμαρχος αλλά δεν δημοσιοποιούν το περιέχόμενο ούτε για ένα !!! έτσι για να υποστηρίξουν την θέση τους.
Δεν λέει τίποτε κ. Αρβανίτη ούτε σε τιμάει να επικαλείσαι 25 χρόνια θητεία στην Δημοτική Αρχή, η προσφορά σου κρίνεται ανεπαρκείς απο τη στιγμή που δεν την υποστηρίζεις με στοιχεία, προφανώς το κάνεις για να μην επικαλεστείς ότι ο Δήμαρχος για πρώτη φορά ασχολείτε με τα κοινά, δεν είναι όμως η πείρα που έχει αποκτήσει ο οποιοσδήποτε, αλλά η θέλησή του και η δυνατήτητά του να προσφέρει στο κοινό καλό και όχι για να πέρνει μόνο τον μισθό χωρίς να αποδίδει.
Μπορείς να παραιτηθείς και από Δημοτικός Συμβουλος δημοσιοποιώντας τα προβλήματα, τις διαφωνίες, αλλά και τις προτάσεις σου για την σωστή (έστω και κατά την άποψή σου) λειτουργία του Δήμου; Η θα παραμείνεις για να δημιουργηθεί πρόβλημα στην λειτουργία του Δήμου; Θα κερδίσεις την χλεύη του κόσμου, στις επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ.

συμφωνω απολυτα με τον 10.02.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 11 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ. Η΄ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Η΄ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ Η΄ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ,ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ,ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

Για το καλό του δήμου αν πράγματι τους ενδιαφέρει οι 11 πρέπει να παραιτηθούν από σύμβουλοι.

Λογικά, σε περίπτωση, λέμε τώρα, που παραιτηθεί ο Δήμαρχος, θα έχουν ήδη συμφωνήσει για το όνομα του αντικαταστάτη του.
Μηπως να το ρίξει κάποιος απο τους 11 στο τραπέζι, έτσι για να ξέρει ο κόσμος που ψήφισε τον Καλυβιώτη την δεύτερη Κυριακή (γιατί ο κόσμος διάλεξε τον Δήμαρχο και όχι οι εκλεγέντες σύμβουλοι, αφου αν δεν έβγαινε ο συνδυασμός, οι μισοί από τους 11 θα πήγαιναν για βρούβες), με ποιόν επιδιώκουν να πορευτούν το υπόλοιπο διάστημα της θητείας τους.

Όταν ο Δήμαρχος κος Καλυβιώτης τους επέλεγε για συμβούλους δεν γνώριζε τι είναι ο καθένας τους ? Όταν οι δημότες τους ψήφιζαν δεν γνώριζαν ποιοί είναι και τι μπορούν να προσφέρουν άλλωστε όλοι τους είχαν ξαναεκλεγεί και είχαν προσφέρει τα μέγιστα στην κατάντια το τόπου τους. Ας μην παραπονείται λοιπόν κανένας τους.
Δυστυχώς με όλους αυτούς στο τιμόνι του Δήμου πάνε χαμένα άλλα 5 χρόνια δεν βαριέσαι όμως από χαμένα χρόνια είμαστε συνηθισμένοι , όταν δεν θα υπάρχει ψυχή στα χωριά του δήμου τότε θα καταλάβουμε πόσο λάθος ψηζίζαμε τόσα χρόνια αλλά θα είνα αργά

φιλε 2.17 τι σχεση εχει ο Καλυβιωτης με αυτους....ο Καλυβιωτης εφτιαξε ονομα στην αθηνα (.ΕΤΑΙΡΕΙΑ)..ειναι κυριος με Κ κεφαλαιο και θα φτιαξει το δημο
εστω και αν δεν θελουν πολλοι τελος τα παρτυ στο δημο

kyrios pragmatika.k kanei mia kalh parea sto krasi allo pragma.mallon meta ap'ayton to xaos.....ase re file to libanisma me ton...........poy mpleksame

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.