powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Επιστολή των 11 προς Καλυβιώτη: "δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου .... ο τρόπος διοίκησής σου είναι συγκεντρωτικός"


φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στο Μαντούδι. Όλη η Ενωτιαδική πτέρυγα της παράταξης Καλυβιώτη  αποστάτησε

Η επιστολή των 11 συμβούλων της συμπολίτευσης προς το Δήμαρχο κ.Καλυβιώτη



Εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά από εννέα μήνες λειτουργίας και προσπάθειας συνεργασίας μαζί σου, διαπιστώνουμε πλέον ότι:
Α) Το ύφος Διοίκησής σου συστηματικά, απαξιώνει τους θεσμούς και πρόσωπα και γίνεται ανασταλτικός παράγοντας, ακόμα και στοιχειώδους συνεργασίας, η οποία περιορίζεται, σε υπηρεσιακά σημειώματα με τη μορφή τελεσίγραφου.
Β) Ο τρόπος Διοίκησής σου είναι συγκεντρωτικός, που έχει σαν αποτέλεσμα τη γραφειοκρατία, την αναποτελεσματικότητα και την αποξένωση από τους συνεργάτες και τους πολίτες του Δήμου μας.
Εμείς όλοι, που αγωνιστήκαμε, να σε εκλέξουμε Δήμαρχο, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου και είναι στη δική σου κρίση, προκειμένου να μην βρεθούμε σε διοικητικό αδιέξοδο, να επιλέξεις τι θα κάνεις για το καλό του Δήμου μας.

5 Ιουνίου 2015



οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι 

1. Γιαννιός Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Ύδρευσης Αποχέτευσης)
2.Χατζης Ανδρέας
3. Παναγιώτου Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος Νηλέα
4.Τάρλας Κυριάκος
5. Σκομπρής Νικόλαος
6 Δανέλης Ιωά'νωης (Αντιττρόεδρος Ύδρευσης Αποχέτευσης)
7 Αρβανίτης Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Κηρέα
8 Αλατζάς Ευάγγελος
9. Βουλγαρης Αναστάσιος
10.Κουκουρίκος Ηλίας
11 .Κουτσουράς Σταύρος






0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.