Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Επιστολή των 11 προς Καλυβιώτη: "δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου .... ο τρόπος διοίκησής σου είναι συγκεντρωτικός"


φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στο Μαντούδι. Όλη η Ενωτιαδική πτέρυγα της παράταξης Καλυβιώτη  αποστάτησε

Η επιστολή των 11 συμβούλων της συμπολίτευσης προς το Δήμαρχο κ.ΚαλυβιώτηΕμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι μετά από εννέα μήνες λειτουργίας και προσπάθειας συνεργασίας μαζί σου, διαπιστώνουμε πλέον ότι:
Α) Το ύφος Διοίκησής σου συστηματικά, απαξιώνει τους θεσμούς και πρόσωπα και γίνεται ανασταλτικός παράγοντας, ακόμα και στοιχειώδους συνεργασίας, η οποία περιορίζεται, σε υπηρεσιακά σημειώματα με τη μορφή τελεσίγραφου.
Β) Ο τρόπος Διοίκησής σου είναι συγκεντρωτικός, που έχει σαν αποτέλεσμα τη γραφειοκρατία, την αναποτελεσματικότητα και την αποξένωση από τους συνεργάτες και τους πολίτες του Δήμου μας.
Εμείς όλοι, που αγωνιστήκαμε, να σε εκλέξουμε Δήμαρχο, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σου και είναι στη δική σου κρίση, προκειμένου να μην βρεθούμε σε διοικητικό αδιέξοδο, να επιλέξεις τι θα κάνεις για το καλό του Δήμου μας.

5 Ιουνίου 2015οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι 

1. Γιαννιός Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Ύδρευσης Αποχέτευσης)
2.Χατζης Ανδρέας
3. Παναγιώτου Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος Νηλέα
4.Τάρλας Κυριάκος
5. Σκομπρής Νικόλαος
6 Δανέλης Ιωά'νωης (Αντιττρόεδρος Ύδρευσης Αποχέτευσης)
7 Αρβανίτης Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Κηρέα
8 Αλατζάς Ευάγγελος
9. Βουλγαρης Αναστάσιος
10.Κουκουρίκος Ηλίας
11 .Κουτσουράς Σταύρος


43 Σχόλια:

βρέ δεν πάτε όλοι σας να... Βγάλτε τα μάτια σας δουλειά στο δήμο δεν βλέπω από κανένα σας
και μην μου πείτε σας έδινε εντολές ο δήμαρχος να μην εκτελείτε τα καθήκοντα σας ή τα υπηρεσιακά σημειώματα του εμπόδιζαν το έργο σας; Πως νομίζεται ότι λειτουργούν οι οργανισμοί και εποπτευονται οι αντιδήμαρχοι στα ουζερί με τα τσίπουρα;
Δεν έχετε τίποτα να προσφέρετε στο τόπο, να παραδώσετε την καρέκλα σας στο δημοτικό συμβούλιο να αναλάβουν οι αναπληρωματικοί πού έχουν όρεξη για δουλειά

Ορκιστήκατε να εκπληρώνετε ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις σας και να ασκείτε τα καθήκοντα σας με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Τσιμουδιά στην επιστολή για τις υποχρεώσεις σας απέναντι μας και την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος .Ότι αναφέρει η επιστολή τα έλεγε ακριβώς ίδια ο αρβανιτης στο ραδιόφωνο.
Μέχρι και αυτά από μέσα τα διάβαζε, και έκανε ότι δεν ήξερε.
Ούτε ένα λόγο να εκφερουν δεν είναι ικανοί.

Θα μπορουσα να δεχθω σαν φυσικο γεγονος καποιος στενος συνεργατης του Δημαρχου να εχει σοβαρο προβλημα
Αλλα αυτο που γινεται με τους 9 δεν μπορει με τιποτα να το δεχθει κανεις σαν φυσιολογικο.
Τι τον πειραζει τον οποιονδηποτε συμβουλο αν ειναι συγκεντρωτικος ο Δημαρχος ?
Γνωριζω πολυ καλα οτι αφηνε τους συμβουλους να ψηφιζουν κατα βουληση .
Ποιος δημαρχος δινει τετοιες ελευθεριες ?
Που αλλου στην Ελλαδα εχει γινει τετοιου μεγεθους ανταρτικο , σε τοσο συντομο διαστημα , σε τοσο δυσκολη οικονομικη συγκυρια κ με τοσο αοριστες δικαιολογιες ?
Κατι δεν κουμπωνει με ολα αυτα που λεγονται κ γινονται κ αν ειναι αυτο που μυριζω θα το πληρωσει πολυ ακριβα ο δημος

Προδότες........
Κρίμα που σας ψηφίσαμε για να υπηρετησεται τον τόπο.
Πάντως δεν ξεχνάω τις υποσχέσεις για δουλειά...
Τελικά μόνο τον ψήφο μας θελατε....

Να παραιτηθείτε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Εμείς Καλυβιώτη ψηφίσαμε

Το νέο δημαρχείο έχει αλλάξει έδρα, έχει μεταφερθεί στο καφενείο στις κεχριες, από εκεί γίνονταν οι ζύμωσης των αποστατων.
Μέχρι και οι κεχριωτες τους βαρεθηκαν......

ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ? ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ?

διαβάζω να λένε οτι αυτοί βγάλανε τον Καλυβιωτη .
μήπως ξεχνάνε οτι πήγανε σε δεύτερο γύρο και σε αυτόν επέλεξαν Καλυβιωτη και όχι αυτούς ?
γι αυτό αν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας ας παραιτηθούν να δούμε αν οι επόμενοι μπορούν να συνεργαστούν με τον Δήμαρχο .
αν όχι τότε θα έχουν δίκιο .
αλλά ως τότε ας καθίσουν στον πάγκο η στη << παράγκα >> από όπου προήλθαν !!!!Δεν νομίζω, ότι κατάλαβε κανένας τον λόγο της ανταρσίας των συμβούλων. Τελείως αόριστες δικαιολογίες. Να μας πουν τι καλό προσπάθησαν να κάνουν στον τόπο και τους εμπόδισε ο Δήμαρχος. Πάντως μέχρι τώρα δεν ακούσαμε να κάνουν κάτι σημαντικό οι ανταρτεύσαντες. Περισσότερο εφέροντο ως καρεκλοκένταυροι δημόσιοι υπάλληλοι. Αν κάποιος θεωρεί, ότι θέλει και μπορεί να προσφέρει έργο και δεν του το επιτρέπουν, παραιτείται και δηλώνει τι ακριβώς τον εμπόδισε. Εκείνο, που βλέπουμε είναι, ότι σχεδόν όλοι οι παραιτηθέντες προέρχονται από το λεγόμενο βαθύ πασόκ. Τυχαίο είναι αυτό; Μήπως πίσω από την κίνηση κρύβονται άλλες σκοπιμότητες;. Η συγκρότηση μετώπου εναντίον του Δημάρχου τί ακριβώς εξυπηρετεί; Με πιο τρόπο ωφελεί τον τόπο, για τον οποίο κόπτονται, όπως ισχυρίζονται. Οι δημότες τους εξέλεξαν για να εργαστούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του τόπου και αυτό πρέπει να είναι ο μοναδικός σκοπός τους. Φαίνεται όμως, ότι οι άνθρωποι είναι μικροί για το έργο που ανέλαβαν.

Είναι ξεκάθαρο τι τους ενδιαφέρει. Δεν είναι οι δημότες ή λόγοι ευσυνειδησίας και για το δημόσιο συμφέρον. Δεν δηλώνουν ανεξαρτοποίηση. Γιατί; Πολύ απλά αν ανεξαρτοποιηθούν δεν έχουν δικαίωμα να αναλάβουν διοικητικά καθήκοντα. Μόνο ο πλειοψηφούν συνδυασμός έχει αυτό το δικαίωμα. Απώτερος στόχος τους είναι η εξουσία, τίποτα άλλο. Θέλουν αξιώματα και τίτλους οι κύριοι.

Στην εξουσία από την πίσω πόρτα χωρίς καμιά πρόταση για αυτό το φουκαρά το κόσμο και χωρίς κανένα όραμα. Να κυβερνάνε από τα καφενεία,
Ούτε ανεξαρτοποίηση ούτε παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο

Μυρίζει , μυρίζει, μυρίζει....!!!!! Κρίμα στον όμορφο τόπο μα,ς δυστυχία για μας μαρασμός για τους νέους ...για άλλη μια φορά η ιστορία μας δείχνει το μέλλον ... δεν υπάρχει ελπίδα , δεν θα φυτρώσει τίποτα πια ... απλά και τεμπέλικα ... ΔΕΝ σπείραμε .... ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ .!!!

Οι Χατζης, Τάρλας, Σκομπρής, Αλατζάς και Βουλγαρης ουσιαστικά δεν είχαν καμιά διοικητική αρμοδιότητα στην δημοτική αρχή. Θα ήθελα να ξέρω πως αυτοί οι άνθρωποι συντάσσονται κάτω από μια γκρινιάρικη επιστολή που βασικά το μόνο που αναφέρει είναι η σχέση του δημάρχου με αυτούς που είχαν αναλάβει αρμοδιότητες.

Οι δικοί τους λόγοι παραίτησης ποιοι είναι;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
Ολοι αυτοι που εχουν βαλει στο στοχαστρο τον Καλυβιωτη, περυσι προεκλογικα θεωρουσαν ως το μεγαλο και ισχυρο χαρτι του συνδυασμου τον Καλυβιωτη,γιατι αυτος πραγματι ειχε παρει πανω του ολη την προεκλογικη καμπανια και ολοι αυτοι περιμεναν να τελειωσει τις ομιλιες του να φανε κανα σουβλακι.Ελεος πια !!!!!

Είναι όνειδος για την τοπική κοινωνία αυτό που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στον πολύπαθο αυτό Δήμο. Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε ένας άφθαρτος άνθρωπος με ένα διαφορετικό ύφος και ήθος από τους προηγούμενους, ο οποίος προσπαθεί να βάλει μια τάξη στα κακώς κείμενα. Αν κρίνω από τα πρόσωπα που αμφισβητούν το Δήμαρχο είναι άτομα του παλαιού κατεστημένου, κυρίως προερχόμενοι από το παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ, που έχουν μάθει σε άλλα ήθη και διαδικασίες. Πριν τις εκλογές είχα εκφράσει σε στενό κύκλο την αμφιβολία μου σχετικά με τη συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων με το υποψήφιο τότε Δήμαρχο. Όλοι αυτοί που συντάχθηκαν με τον Καλυβιώτη είχαν ένα και μόνο σκοπό: να αποκαθηλώσουν το προηγούμενο, κακό κατά κοινή ομολογία, καθεστώς και να επαναφέρουν το δικό τους, παλαιοκομματικό και παρωχημένο! Τους έχουμε ζήσει στο πετσί μας και στους τρεις καποδιστριακούς δήμους κι έχουμε πικρή πείρα. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Δήμαρχος είναι να τους εξαναγκάσει σε παραίτηση, αλλιώς να συγκαλέσει ανοιχτή συνέλευση για να ενημερωθεί ο κόσμος και να τους θέσει προ των ευθυνών τους. Επιτέλους πια!!!

Κάποτε ο αδερφός του Δημάρχου έδερνε δημόσια τον Κουτσουρά στη Λίμνη (αυτός ξέρει γιατί) ΜΗΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;

Πολύ περίεργο να υπάρχουν σχόλια μόνο κατά των <>.........Μήπως, λέω μήπως, δημοσιεύετε μόνο αυτά που σας συμφέρουν,ή πραγματικά δεν υπάρχει κάτι εναντίον του δημάρχου σας;. Ρωτάω σαν κάτοικος αυτής της περιοχής, και όχι σαν ψηφοφόρος.!!!!!

Αυτοί έπιναν νερό στο όνομα του Καλυβιώτη τώρα τι έγινε?.Δεν υπάρχουν άλλα χρήματα και έπεσε γκρίνια?

ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Αυτοί τουλάχιστον είχαν το σθένος και τα κότσια να παραιτηθούν και να θυσιάσουν την καρέκλα και το μισθό τους, σε αντίθεση με άλλους που ακόμα "γλείφουν" το Δήμαρχο και είναι "κότες"...

Δεν μπορουσαν να κλεψουν αλλο!!! Ξεβολευτηκε ο κ_λος τους και δεν εχουν απο που να φανε!!! Μαθανε και καινουριες λεξεις οι βλαχοδημαρχοι "αποστασια" και "συγκεντρωτισμος"!!!! Ξεμπροστιασέ τους όλους Δημαρχε!!! Έκανες και συ λάθος που τους διάλεξες αλλά αν πετύχεις να τους ξεσκεπάσεις χαλάλι!

Αφού ήταν μόνο για τα πανηγύρια γιατί δεν τους εδιωχνες ποιο νωρίς, τι περίμενες ?

Περιμένετε να ακούσετε και την άλλη πλευρά και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, έτσι εύκολα. Δεν μπορεί να τρελάθηκαν και οι 11, έτσι ξαφνικά.. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!

Εκλέχθηκαν σύμβουλοι για να εργασθούν, να αγωνιστούν για τον δύσμοιρο αυτό τόπο και να εμμένουν αντιμετωπίζουντας όλες τις δυσκολίες και όλες τις συνθήκες. Οι αόριστες καταγγελίες και η κρυψίνοια δείχνουν παιδιάστικη συμπεριφορά και δήλωση ανικανότητας. Είναι προσβολή προς όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους του συνδυασμού. Εφόσον νομίζουν, ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα, ότι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες κατστάσεις πρέπει να παραιτηθούν. Κάθε άλλη επιλογή είναι ανέντιμη και ανήθικη.

6 Ιουνίου 2015 - 5:07 μ.μ.

Νομίζα ότι η επιστολή ήταν από την πλευρά τους Θα βγάλουν και άλλη επιστολή; Θα ανεξαρτοποιηθούν; θα παραιτηθούν από σύμβουλοι; η θα είναι επιστολή αίτημα προς το δήμαρχο να " επιλέξει τι θα κάνει για το καλό του Δήμου"; Νομίζω ότι ο δήμαρχος ενεργεί με βάση το καλό του δήμου; Δεν διάβασα καμιά καταγγελία ότι ο δήμαρχος ενεργεί ενάντια στο δημόσιο συμφέρον;
Αυτό πού λένε είναι ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τέτοιο προϊστάμενο και παραιτήθηκαν.
Καλό είναι μετά από μια τέτοια παραδοχή να κάνουν χώρο για κάποιους πού δεν έχουν πρόβλημα να εποπτεύονται από τον δήμαρχο για το καλό του δήμου και όλων μας,

η τρελάθηκαν όλοι, ή ο δήμαρχος είναι προβληματικός. Δεν μπορεί να κάνουν πέρα οι πιο στενοί συνεργάτες σου και να μην τρέχει τίποτε. Ούτε να δίνεις θέσεις αντιδημάρχου για να σπάσεις τη <>. μάλλον πρέπει όλοι να προβληματιστούν, αν τους ενδιαφέρει ο δήμος κι όχι μόνο ο εαυτούλης τους.

Προς τον φίλο που λέει ότι είχαν το σθένος και τα κότσια και παραιτήθηκαν. Αμ δε που παραιτήθηκαν. Δεν είχαν ούτε κότσια ούτε σθένος. Παρέμειναν και έφτιαξαν ομάδα για να κάνουν ζαβολιές.

τα βολεμενα λαμογια του ΠΑΣΟΚ εχουν μουτρα να κρινουν τον ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ
ας μας πουν που δουλεψαν εγλειφαν για βολεμα εκβιαζαν γα ψηφους
οσοι θελουν να δουλεψουν να ΜΕΙΝΟΥΝ διαφορετικα να παραιτηθουν
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

o κοσμος ψηφισε ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ το ΠΑΣΟΚ πεθανε σιγα μη ψηφιζε ΤΑΡΛΑ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΗ και σια τη σαβουρα δεν τους ηξερε....ΟΥΣΤ ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ

bre sas to exo pi poles fores.min pernete lexotaniles.parte poio kalis poiothtas psixofarmaka ...

Ο Παναγιωτου ειναι ο μονος που δεν ειναι κομματικο στελεχος. Αλλοι ειναι....

Βοσκοπουλα...αηδια καταντησες μς το μπλοκ

Γιατι δεν δίνουν στην δημοσιότητα μερικά υπηρεσιακά σημειωματα για να μάθει ο κόσμος τι είδους τελεσίγραφα τους έβαζε;
Και αντε στους αντιδημάρχους, στον Κούλη τι είδους τελεσίγραφο έστειλε;
Μάλον εχουν παρασυρθεί απο τον γερμανοτσολιά Αδωνη.

Είναι πολύ πιο εύκολο να αφορίζεις και να λασπώνεις τον προϊστάμενο σου όταν αυτός σου ζητάει να δουλέψεις ενώ έχεις μάθει να κ...λοβαράς μια ζωή. Μόνο που οι Κύριοι δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Έχουν μείνει στις χρυσές εποχές που σε ένα γραφείο του δημοσίου υπήρχαν 4 καρέκλες για 10 υπαλλήλους. Σήμερα πρέπει να φτύσεις αίμα Κύριοι, όχι για να απολάυσεις τα "καλά" της "χρυσής 10ετίας του 80" αλλά για να μπορέσεις να επιβιώσεις και να αναστρέψεις την τραγική κατάσταση του Δήμου μας. Για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να δουλέψεις χωρίς να στο ζητάει ο Δήμαρχος τον οποίο ΨΗΦΙΣΑΜΕ εμείς και δεν τον βγάλατε εσείς. Δουλεία και τρέξιμο θέλουμε από εσάς, προφανώς δεν μπορείτε και ζορίζεστε...Καλή ξεκούραση και ηλιοθεραπεία τώρα που αρχίζουν και τα μπάνια και ζέστανε ο καιρός. Αφήστε τιε θέσεις σας στους άλλους που ξέρουν και θέλουν να δουλέψουν. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Η ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ.

Αρβανίτη Γιά να καθαρίσει ( ο Κατζούρας ) το Κυμάσι το Πήλι τη Κρύα Βρύση τό Μακρύ γιαλό τίς πλατείες τα πάρκα τα γήπεδα τίς παιδικές χαρές το χωριό σου τόν Αη Γιάννη το Ρώσσο (πού τώρα η βρωμιά πάει σύννεφο) επερνε αδεια απο τους δημάρχους?

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ.ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ;ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΛΙΓΕΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ.ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

Θέατρο παραλόγου θυμίζει το όλο σκηνικό. Θα χρειαστεί ο κοινός νους να επιστρατεύσει όλο του το πνευματικό του οπλοστάσιο προκειμένου να επιτύχει το αυτονόητο, να αντιληφθούν άπαντες πως ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι , ιδιοκτησία κανενός τοπάρχη, συμβούλου, αντιδημάρχου, δημάρχου. Κατά συνέπεια άπαντες βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στην τοπική κοινωνία για τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, για το ύφος και ήθος άσκησης της εξουσίας τους, για την εν γένει στάση και συμπεριφορά τους..Ας μην το λησμονούν γιατί όταν η αλαζονεία καθίσταται Υβρι η Νέμεση καραδοκεί και είναι ανελέητη.

Ο Κος Δήμαρχος θα πρέπει να αντιληφθεί πως η στρατηγική της θυματοποίησης, της ενοχοποίησης και της αυτοεπιβεβαίωσης ως εκτυλίσσεται αγγίζει τα όρια της γραφικότητας. Μπορεί να διαμορφώνει κλίμα όμως δεν παράγει λύσεις σε κανένα επίπεδο αντιθέτως επιτείνει τις επιπλοκές και παράγει μεγαλύτερες περιπλοκές.

Την ώρα που Δήμοι στην Ελλάδα έχουν ενεργοποιήσει ένα σύστημα με βάση το οποίο το όποιο αίτημα δημότη ή φορέα διαβιβάζεται ηλεκτρονικά απευθείας στην αρμόδια υπηρεσία, υπερκεράζοντας κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο εκείνος επιμένει σε ένα σύστημα που θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές, απαρχαιωμένο, αναποτελεσματικό, υπερσυγκεντρωτικό. Να το πω πολύ απλά και καθαρά μόνο σε περιόδους συνταγματικής εκτροπής αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε ανάλογο σύστημα και μόνο σε θεσμούς που είχαν ως σκοπό να το υπηρετούν να το στηρίζουν και να το υποστηρίζουν. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Σύμβουλοι του οι οποίοι μαγεμένοι από την διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, επιθυμούν να καταστούν ready business δίνοντας γρήγορες και εύκολες λύσεις μόνο μέσω κινητού τηλεφώνου και προσωπικών παρεμβάσεων τόσο αυτών όσο και των εντολοδόχων τους

Την ώρα που θα έπρεπε να υπάρχει πλήρης και καθαρή εικόνα επί του συνόλου των ζητημάτων και η εικόνα αυτή να είναι προσβάσιμη στον κάθε δημότη γινόμαστε μάρτυρες μιας θεατρικής παράστασης η οποία αγγίζει τα όρια της επιθεώρησης και η οποία θέτει τον δημότη στο περιθώριο των εξελίξεων ως παθητικό δέκτη.

Την ώρα που έχει να διαχειριστεί το μπάχαλο που έχει συσσωρευτεί εδώ και δεκαετίες με ευθύνη όλων, την ώρα που για αυτό το λόγο έπρεπε να χτίζει συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα, αυτός αναλίσκεται σε προσωπικές στρατηγικές απομονωμένος από το σύνολο του κοινωνικού σώματος και της δομής του δήμου στην κεφαλή του οποίου και βρίσκεται.

Την ώρα που έπρεπε να χυθεί άπλετο φώς επί παντός επιστητού αναφορικά με τον δήμο με ενημέρωση σε επίπεδο (και) λαϊκής συνέλευσης κείνος επιλέγει την πολιτική των στοχευμένων διαρροών και του μεσσιανισμού.

Άκουσα με έκπληξη να ομιλεί περί διοίκησης επιχείρησης με σύγχρονο τρόπο και να παραθέτει την στρατιωτικού χαρακτήρα λογική της μετεμφυλιακής Ελλάδας ως μοντέλο διακυβέρνησης του δήμου. Έχουμε 2015 και οι σύγχρονες μορφές διοίκησης , η προβληματική που αναπτύσσεται αναφορικά με αυτές απέχουν εφιαλτικά από σημειώματα , ραβασάκια, συναντήσεις, ιδιωτικές συζητήσεις κ.λπ.

Να γνωρίζεις και εσύ κε Δήμαρχε αλλά και οι Σύμβουλοι σου πως τα πυροτεχνήματα παράγουν θαυμασμό και καθήλωση στο κοινό που τα παρακολουθεί όσο διαρκεί η τροχιά τους , δεν αντέχουν στο χρόνο. Και ως σωστά ανέφερες θα πρέπει να έχεις και εσύ πρόσωπο να κυκλοφορείς στην κοινωνία , γιατί αν αγνοείς την κοινή γνώμη, πολιτεύεσαι σε αντιδιαστολή με την λαϊκή θέληση κινδυνεύεις να μεταλλαχτείς σε ότι κατηγορείς.

Η παρακαμψη του Προκοπίου δεν ολοκληρώθηκε γιατί οταν εκδικάστηκε η προσφυγή του Μπέκερ είχαν γίνει η εκλογές, είχε χάσει ο ήδη Δήμαρχος, οπότε δεν πήγε στο δικαστήριο να υποστηρίξει τον Δήμο, ούτε όμως και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος πήγε γιατί δεν είχε αναλάβει καθήκοντα. Βεβαίως το έργο πληρώθηκε και παράκαμψη δεν υπάρχει. Ο Δήμρχος είπε στην συνέντευξη στο ράδιο1 ότι θα αναζητήσει ευθύνες.
Ολο και κάποιος φόβος θα υπάρχει.
Δεν μπορεί να μην έχει ευθύνη ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο που έχασε τις εκλογές αλλά η θητεία τους λήγει στις 31/12.

http://tvxs.gr/news/sinema/kinimatografos-kai-podosfairo-%C2%ABi-megali-apodrasi-ton-11%C2%BB-0

Ο διαχειριστικός έλεγχος των Δημοτικών επιχειρήσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης (και απο πολιτισμό και απο ανάπτυξη ξεπερασαν τα όρια) Κηρέως και Νηλέως έδειξε μη τηρηση βιβλιων, καταγραφή δαπανών σε μπακαλοδεύτερα, παράνομες εκταμιέυσεις από τους τότε δήμους προς τις δημοτικές επιχειρήσειςκαι το κυριώτερο έλλειμμα 144 χιλιάδες euros στον έναν Δήμο και 150 χιλιάδες euros. Τα μετρητούλια κάπου χάθηκαν ή ενθυλακώθηκαν. Δεν έχουν ευθύνες οι διοικήσεις τους και οι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια; Τι και αν οι Σαμαροβενιζέλοι τους απάλλαξαν.
Οι ευθύνες δεν είναι μόνο ποινικές ούτε μόνο πολιτικές.
Δεν πρέπει να ερευνηθεί που πήγαν τα χρήματα που χάθηκαν;
Μήπως γιαυτό δηλώνουν και δημοτικοί σύμβουλοι χωρίς αρμοδιότητες πως έχουν πρόβλημα συνεργασίας με τον Δήμαρχο;

Παράκαμψη Προκοπίου...ένα κουκουλωμένο σκάνδαλο!!!!!

Εμπλεκόμενοι δύο πρώην δήμαρχοι,ο ένας δήμαρχος,ο άλλος αντιπολίτευση (προ Ψαρρού).Η υπόθεση έχει ως εξής: Δικαστικός αγώνας μεταξύ Κοινότητας Προκοπίου τότε και Μπαίκερ για. τα 70 στρέμματα αριστερά όπως πάμε για Χαλκίδα ,ζωτικός χώρος γα το χωριό.Πρωτόδικα κερδίζει την υπόθεση το Προκόπι.Ο Μπαίκερ κάνει έφεση και όταν εκδικάζεται είμαστε πια Καποδιστριακός Δήμος και ούτε ο ένας δήμαρχος παρουσιάζεται στο δικαστηριο ούτε ο άλλος που είναι στην αντιπολίτευση,αν και με τη μεγαλύτερη ηθική υποχρέωση καθότι Προκοπιανός (όλοι θυμόμαστε τον αγώνα της 9ης Μάη)
Η υπόθεση κουκουλώθηκε για αρκετό καιρό και όταν σε δημοτικό Συμβούλιο κάποιος δημότης κατήγγειλε τ ο γεγονός ο κ. Ενωτιάδης απάντησε ότι έχει γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο.Τρέχα γύρευε.Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Υπάρχουν και άλλα ζητήματα σοβαρά,μ αυτά θά πρεπε ν ασχολούμαστε και όχι με τις φράξιες..Καλά έκανε ο δήμαρχος και το έβγαλε στην επιφάνεια.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.