powered by Surfing Waves

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ερωτήσεις προς τους 9 και προς τον Δήμαρχο πού περιμένουν απαντήσεις; Προσθέστε και τα δικά σας ερωτήματα


Ερωτήσεις και αναπάντητες  αιχμές πού άφησαν οι αναγνώστες μας  προς τους 9  αλλά και προς τον τον κ. Δήμαρχο. Μπορείτε να αφήσετε και τα δικά σας ερωτήματα σαν σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.

Ισως κάποιοι από τους ερωτώμενους να θελήσουν να τα απαντήσουν  αντί να έχουμε  παράλληλους μονόλογους.


Ερωτήσεις των αναγνωστών προς τους διαφωνούντες


Σχολιαστής  19 Ιουνίου 2015 - 6:58 π.μ.

βρε καλοπαιδα αφου διαφωνειτε με το υφος ασκησης εξουσιας του δημαρχου,γιατι δεν παραιτηστε να πατε στην ευχη ?.

 

 Σχολιαστής 20 Ιουνίου 2015 - 9:18 π.μ

Δυστυχώς η ανακοίνωση των 9 μένει στην θεωρεία και την αερολογία αποφεύγοντας να απαντήσει στα συγκεκριμένα θέματα που ο δήμαρχος εθιξε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Υιθετεί την ρητορική των Σαμαρά - Βενιζέλου, μόνο εμείς νοιαζόμαστε για τον τόπο, όλοι οι άλλοι έχουν σκοπό να οτν καταστρέψουν. Πόσο ΦΑΣΙΣΤΙΚΌ ! ! !

Ας απαντήσουν, τουλάχιστον οι Αντιδήμαρχοι, που πήγαν τα χρήματα που λείπουν απο τις πρώην δημοτικές επιχειρήσεις, γιατί δεν διεκδίκηθηκαν τα μισθώματα της ΝΑΥΣ. γιατι χάθηκε η έκταση στο Προκόπι, και στο κυμάσι, γιατί παραμελήθηκε η είσπραξη του τέλους παρεπιδημούντων και των τελών διαφήμισης. Ας πούνε γιατί η δημοτική επιχείρηση δεν καταχωρήθηκε στο ΥΠΕΣ.

Ας πούνε ποιές προτάσεις τους έγιναν στο δήμαρχο ή στο δημοτικό συμβούλιο και απορρίφθηκαν και τότε θα κριθουν δίκαια απο τον λαό και όχι με θεωρίες και αοριστολογίες.

¨Οσο για το «Απαξιώνει κόμματα και πολιτικούς» ε καλά δεν έχετε δει που πήγαν τα ποσοστό των «μεγάλων» κομμάτων; δεν είδατε που ο Λεβέντης πήρε περοισσότερες ψηφους απο το Βενιζέλο, στη Θεσ/νίκη; τόσο πίσω έχετε μείνει; και δεν βλέπετε πως ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε πολιτικούς ....καριέρας;.

Πρέπει βέβαια και ο δήμαρχος να παραδεχτεί πως ήταν λάθος του που δεν πήρε μαζί του τον Κούλη στην περιφέρεια για την Γ φάση του λιμανιου ... και στερήθηκε τις γνώσεις ενός έμειρου μηχανικού, πολεοδόμου, περιβαλοντολόγου και όλων των άλλων γνωστικών αντικειμένων που κατέχει.

Α ναι και στο συνέδριο της ΚΕΔΕ έπρεπε να πάρει και άλλους μερικούς μαζί του, πιυ θα έβρισκαν άλλη ευκαιρεία για δωρεάν διακοπές;

Δυστυχώς με την ανακοίνωσή σας απογυμνωθήκατε. Την επόμενη ανακοίνωση, αν υπάρξει, φροντίστε να αναφέρετε συγκεκριμένα προβλήματα που εξ αιτίας του δημάρχου δημιουργήθηκαν ή δεν επιλύθηκαν.



Σχολιαστής: 20 Ιουνίου 2015 - 12:57 μ.μ.

Αλήθεια αυτοί οι εννέα και ειδικότερα οι προερχόμενοι από τον δήμο Κηρέως , δημοτικοί σύμβουλοι , μπορούν να αριθμήσουν τις προτάσεις που υπέβαλλαν κατά την διάρκεια των προηγούμενων θητειών που υπηρέτησαν ως δημοτικοί σύμβουλοι?


Σχολιαστής: 20 Ιουνίου 2015 - 8:32 μ.μ.

................................ς.Απαντήστε κυριοι πρώην Αντιδήμαρχοι που πήγαν οι 144 χιλιάδες και οι 150 χιλιάδες απο τις πρώην δημοτικές επιχειρήσεις; Εχετε εγκρίνει τους ισολογισμούς και απολογισμους εκείνων των δημοτικών επιχειρήσεων; Μην κάνετε σαν τον Βενιζέλο που απάλλαξε στην επιτροπή τους βουλής τον Ακη και απαιτούσε απο τον Λαό να του ζητήσει συγνώμην, σήμερα ο Ακης είναι στον Κορυδαλλό, αν δεν έχετε ενημερωθεί.
Η ανακοίνωση λέει για παραιτήσεις, πέραν των αντιδημάρχων και της Δημοτικής επιχείρησης, οι υπόλοιποι απο ποιό αξίωμα παραιτηθήκατε; Από το τίποτε, τότε γιατί υπογράφετε μια ανακοίνωση που αφορά μόνον αυτούς που είχαν αξιώματα;
Το σωστό θα ήταν να υπογράφατε ως συμπαράσταση σε αυτούς που παραιτήθηκαν.
Δεν είδα ούτε και άκουσα απο τον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Κηρέως μια πρόταση για βελτίωση του δρόμου από τον Παλιουργιά προς το Κυμάσι, που όποιος περνάει δεν ξαναπερνάει, ίσως να μην έχει περάσει και ο ίδιος. Ετσι περιμένουμε ανάπτυξη, περιμένωντας να καλυφθούν από μόνες τους οι γούρνες που έχει γεμίσει το οδόστρωμα ! ! !
Οι βιολογικοί καθαρισμοί δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν και στο Μαντούδι και στη Λίμνη, όλοι το ξέρουν και πολύ περισσότερο οι δημοτικοί σύμβουλοι, κανένας δεν μιλάει, ας πάνε τα λύματα στη θάλασσα ανεπεξέργαστα. Οταν βρωμίσουν οι θάλασσές μας δεν θα περιμένουμε ανάπτυξη.
Και δυο ερώτησεις για τον πρώην Αντιδήμαρχο Νηλέως. Γιατί ο Δήμος επέλεγε κατ αποκλειστικότητα για πολλά χρόνια και πόσα πλήρωνε στο συγκρότημα τα παιδιά απο την Πάτρα, υπάρχει σύγκριση με κόστος άλλων ίδιων εκδηλώσεων σε γειτονικούς Δήμους; Στην περίοδο της συμμετοχής σας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νηλέως, πόσα τιμολόγια από ουζερί και ταβέρνες πληρώθηκαν απο τον Δήμο και τι εξυπηρέτησαν;



Σχολιαστής 20 Ιουνίου 2015 - 10:34 μ.μ.

Στην αρχική ανακοίνωση 11 δεν ήτανε, τι έγινε υπαναχώρησαν δύο; αν ναι οφείλουν τα εξηγήσουν τους λόγους.


Σχολιαστής 21 Ιουνίου 2015 - 10:51 π.μ.
.......... Δήλαδη ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος του Τ.Σ περιμένουν να έλθει ο Δήμαρχος να τους μαζέψει τα σκουπίδια; Αυτό και μόνο δείχνει και την ανικανότητα και την άγνοιά τους. Μάλλον δεν άνοιξαν κανένα χαρτί για να διαβάσουν και να καταλάβουν τι είναι "Καλλικρατικός Δήμος".
  Δεν καταλαβαίνω τι θα κάνουν τώρα [οι 9]; Θα πηγαίνουν στο Δημοτικό συμβούλιο για να περνάνε την ώρα τους και θα κρίνουν το έργο αυτών που θα συνεχίσουν να εργάζονται;. Θα κάνουν το Δ.Σ. καφενείο;


 Ερωτήσεις αναγνωστών  προς το κ. Δήμαρχο;


Σχολιαστής 20 Ιουνίου 2015 - 6:56 μ.μ.

Αυτοί με το άσχημο παρελθόν, οι νεροκουβαλητές των διεφθαρμένων συνδυασμών και κομμάτων δεν αποτελούσαν το βασικό κορμό του ψηφοδελτίου Καλυβιώτη; Από όσο γνωρίζω την ευθύνη συγκρότησης του συνδυασμού την έχει ο εκάστοτε υποψήφιος Δήμαρχος, συνεπώς έπρεπε να γνωρίζει το ύφος και το ήθος των συνεργατών του, δεν τον τιμά λοιπόν να λέει σ’ αυτούς που τον έκαναν δήμαρχο ότι δεν είστε αυτό που ήθελα. Ούτε να λέει βαριές κουβέντες για να δικαιολογήσει την στάση του, την συμπεριφορά του και την αναποτελεσματικότητα του. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του και του ανήκει εξ ολοκλήρου. Όσο για αυτά που γράφονται ότι ο Καλυβιώτης πήρε τις εκλογές δεν τα πιστεύουν ούτε αυτοί που τα γράφουν. Δυστυχώς τον Καλυβιώτη ούτε τον ήξεραν, ούτε τον ξέρουν αλλά ούτε και θα τον μάθουν οι πολίτες αυτού του Δήμου. Την εκλογή του την χρωστά στους καθοδηγητές της Β’ Κυριακής



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.