powered by Surfing Waves

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Καταγγελία προς τον εισαγγελέα εναντίον των κκ. Καλυβιώτη και Χαλιούλια για φθορά της ανάπλασης της παραλίας της Αγίας Άννας

Για φθορά του παραπάνω ξυλόδρομου  της παραλίας αξίας 60.000 ευρώ κατηγορούνται οι κκ. Καλυβιώτης(δήμαρχος)  και Χαλιούλιας (αντιδήμαρχος Κηρέως) από άγνωστη ομάδα με την επωνυμία "Ενεργοί Πολίτες Αγίας Άννας"


Με ανάρτηση σε φιλικό προς την παράταξη Στεργίου μπλογκ του Μαντουδίου μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα με την επωνυμία "Ενεργοί Πολίτες Αγίας Άννας"  με επιστολή της προς το εισαγγελέα Πλημ/κών χαλκίδας  και την Κτηματική Υπηρεσία καταγγέλλει  τους κ.  Καλυβιώτη (δήμαρχο) και Χαλιούλια (αντιδήμαρχο Κηρέως)  για παράβαση καθήκοντος και  φθορά ξένης ιδιοκτησίας (τον αναπλασμένο χώρο της παραλίας της Αγίας Άννας). Πρόκειται προφανώς για τον κατεστραμμένο και επικίνδυνο για τους επισκέπτες ξυλόδρομο της παραλίας Αγίας Άννας.

Το 2012 με επιστολή τους προς την  τότε Δημοτική Αρχή του κ. Ψαρρού , το Σωματείο Επαγγελματιών της παραλίας Αγίας Άννας,  «Άγιος Βασίλειος»  ζητούσε την άμεση επισκευή του ξυλόδρομου της παραλίας της. Η επιστολή είχε δημοσιευθεί στις 6/4/2012 μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην Ελεύθερη Φωνή.

Στις  11/5/14 η ηλεκτρονική Βόρεια Εύβοια δημοσίευσε φωτόρεπορτάζ για το θέμα  με τον τίτλο   «Ανθρωποπαγίδες στη παραλία της Αγίας Άννας!»



Ακολουθεί  η επιστολή προς τον εισαγγελέα των "Ενεργών Πολιτών της Αγίας Άννας"








0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.