powered by Surfing Waves

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

11ο Πρωτάθλημα Shito Ryu Καράτε Εύβοιας - Βοιωτίας στο Μαντούδι


Με την παρουσία εκατοντάδων φίλων και γονέων και τη συμμετοχή 300 περίπου αθλητών και αθλητριών, διεξήχθη το 11ο Πρωτάθλημα Shito Ryu Καράτε Εύβοιας - Βοιωτίας στο κλειστό γυμναστήριο Μαντουδίου, την Κυριακή 7 Ιουνίου.
Ο Σταύρος Μακαρίου και ο διοργανωτής προπονητής Ιωάννης Τζαφέρος κατά τις απονομές μεταλλίων
Ο Σταύρος Μακαρίου και ο διοργανωτής προπονητής Ιωάννης Τζαφέρος κατά τις απονομές μεταλλίων
Συμμετείχαν οι σύλλογοι : Α.Σ. Καράτε Κηρέως, που ήταν ο διοργανωτής σύλλογος, και ο Α.Σ. Ψαχνών με προπονητή τον Ιωάννη Τζαφέρο, οι σύλλογοι "Φιλοκλής" Διρφύων και "Φιλόνικος" Χαλκίδος με προπονητή τον Απόστολο Φούρλη, ο Α.Σ. Οινοφύτων και ο Α.Σ. Δερβενοχωρίων με προπονητή τον Κώστα Καρλατήρα και ο Α.Σ. "Θεοκλής" Χαλκίδας με προπονητή τον Παναγιώτη Ανδρεσάκη.
Οι συμμετέχοντες, κάθε ηλικίας, επέδειξαν πάθος, δυναμισμό, υψηλή τεχνική κατάρτιση και αγωνιστικότητα και εκτός από τα μετάλλια κέρδισαν και το παρατεταμένο χειροκρότημα των φιλάθλων.
Στο πρωτάθλημα διεξήχθησαν αγώνες Κάτα (σύνολο τεχνικών και βηματισμών άνευ αντιπάλου) και Κούμιτε (αγώνας με αντίπαλο) , ενώ οι ηλικίες των αθλητών - αθλητριών ξεκινούσε από τα 5 έτη.Οι διαιτητές που διαιτήτευσαν ήταν μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.)

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Κουκουρίκος , ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ελυμνίωνκ. Δημήτριος Κατσούρας, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Α.Σ. Καράτε Κηρέως κ. Ελένη Γεωργάκαινα και ο Πολιτευτής και παλαιός Πρωταθλητής Καράτε κ. Σταύρος Μακαρίου.
Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ενώ φίλος του αθλητισμού, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, προσέφερε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Η τελική κατάταξη των συλλόγων, βάσει των μεταλλίων, είναι:
  • 1ος Α.Σ. Ψαχνών με 30 χρυσά, 27 αργυρά και 28 χάλκινα
  • 2ος Α.Σ. Φιλόνικος με 30 χρυσά, 20 αργυρά και 18 χάλκινα
  • 3ος Α.Σ. Κηρέως  με 29 χρυσά,  37 αργυρά και 28 χάλκινα
  • 4ος Α.Σ. Οινοφύτων  με 24 χρυσά, 15 αργυρά και 18 χάλκινα
  • 5ος Α.Σ. Θεοκλής  με 20 χρυσά, 27 αργυρά και 44 χάλκινα
  • 6ος Α.Σ. Φιλοκλής με 8 χρυσά, 14 αργυρά και 13 χάλκινα
  • 7ος Α.Σ. Δερβενοχωρίων 7 χρυσά, 15 αργυρά και 10 χάλκινα.
πηγή eviaportal

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.