Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015

Ποιοι θα πάρουν την θέση των 11 στο Δημοτικό Συμβούλιο σε περίπτωση παραίτησης τους

Η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων, των συμβούλων  υποβάλλεται εγγράφως στον οικείο δήμαρχο και γίνεται οριστική, αφότου ο δήμαρχος την αποδεχθεί ή μετά την παρέλευση ενός μηνός από την κατάθεση της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο(άρθρο 54 παρ. 3 του ν. 3852/2010)

Τις έδρες δημοτικών συμβούλων που για οποιονδήποτε λόγο μένουν κενές, καταλαμβάνουν οι αναπληρωματικοί του ίδιου συνδυασμού.  Ο δήμαρχος καλεί αμέσως τους αναπληρωματικούς συμβούλους με τη σειρά της εκλογής τους, και αυτοί οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία μέσα σε πέντε (5) ημέρες αφότου τους επιδόθηκε η πρόσκλησηΣε περίπτωση παραίτησης των 11 οι αναπληρωματικοί που θα αναλάβουν τις θέσεις τους  ανάλογα με την σειρά εκλογής τους που ορίζει η απόφαση του Πρωτοδικείου Χαλκίδας είναι οι παρακάτω:

Με σειρά εκλογής


 Εκλογική περιφέρεια της ∆ηµοτικής Ενότητος Ελυµνίων, 
 ΤΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ
∆ΙΑΜΑΝΤΗΣ ∆ΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ


Εκλογική περιφέρεια της ∆ηµοτικής Ενότητος ΚΗΡΕΩΣ,

ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
∆ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΤΣΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Εκλογική περιφέρεια της ∆ηµοτικής Ενότητος NΗΛΕΩΣ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΝΙΚΗ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

12 Σχόλια:

Θα ομορφύνει το Δημοτικό Συμβούλιο αν φύγουν.

Παραιτηθείτε παραιτηθείτε

pagkosmia jeftila ekloges ekloges sto lao opos leei o laos olla sth fora

Δυστυχώς δεν θα παραιτηθούν και δεν θα ανεξαρτοποιηθούν. Θέλουν να γίνουν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι ξανά χωρίς εποπτεία.

μπραβο δημαρχε ξεκαθαρισε την κοπρο του Αυγεια ...δεν εισαι μονος... ειμαστε πολλοι μαζι σου..........

4 σκέφτονται να παραιτηθούν απο το δημοτικό συμβούλιο και κάποιοι να ανεξαρτοποιηθούν. Η Δημοτική Αρχή των Κεχριών θα παραμείνει. Είδομεν

Μια είναι η Δημοτική Αρχή αλλά πιθανόν έχετε μπερδευτεί!!!! Δεν υπάρχει Δημοτική Αρχή Κεχριών, εκτός και αν μιλάμε για ανεξαρτητοποίηση, οπότε μπορεί να βγάλετε και πρωθυπουργό στις Κεχριές

Τα βολεμένα λαμόγια του ΠΑΣΟκ θα έχουν τα κότσια να παραιτηθούν... Άντε να δούμε και καν άλλο πρόσωπο. Μπουχτίσαμε τόσα χρόνια, οι ίδιοι και οι ίδιοι, άντε κάντε τόπο στα νιάτα να χαρούν και τα ματάκια μας.

Κεχριών όπως λέμε κυβέρνηση εξωτερικού. Περιμένει την παραίτηση Καλυβιώτη για να αναλάβει αυτή

Λετε ο Καλυβιώτης να τους κανει τη χαρη ;;; Δεν νομιζω......Δεν εχουν τα κότσια τα καλόπαιδα να παραιτηθούν οπότε σε 20-30 ημερες όλα θα ειναι πάλι μελι γάλα. Να το δητε.....

Καρεκλοκένταυρος: αυτός που δεν ενδιαφέρεται να προσφέρει υπηρεσία αλλά για το αξίωμα και μόνο

Σιγά μην παραιτηθούν. Δεν έχουν τα κότσια. Αφήστε τις καρέκλες ρε να μπει κανένας που να έχει όρεξη για τον τόπο! Όλα για το μισθό? Ο καρκίνος του παλαιού ΠΑΣΟΚ πόσα χρόνια θα ταράζει αυτό τον τόπο?

Ακουσα ότι ετοιμάζοntai 2 ανακοινώσεις,
1 από τους υποψηφίουςτου Καλυβιώτη στο Νηλέα και
1 από αυτούς που είχε στον Κηρέα τους γνωρίζει άραγε ο Καλυβιώτης?

Οι υποψήφιοι τι πρόβλημα συνεργασίας είχαν;

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.