powered by Surfing Waves

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Βρέθηκαν καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και σφαίρες στην θαλάσσια περιοχή της Αγίας Άννας


απο το EviaZoom


Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές στην Εύβοια έπειτα από τα τελευταία ευρήματα που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16-06-2015) στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια...

Όπως αποκαλύπτει στο eviazoom.gr, ήταν στις 20:00 το βράδυ, όταν ένας ψαροντουφεκάς εντόπισε μέσα στη θάλασσα, σε βάθος 30 μέτρων, δύο όπλα τύπου καλάσνικοφ, 4 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια κρότου- λάμψης και περίπου 500 σφαίρες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι άνδρες της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, οι οποίοι αφού περισυνέλεξαν τον μεγάλο οπλισμό, ξεκίνησαν μεγάλη έρευνα για να βρεθεί από που προέρχεται, μέχρι φυσικά να βγουν τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων που έχουν σταλεί για να γίνει γνωστό, εάν ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Στις έρευνες συμμετέχει και το Λιμεναρχείο Μαντουδίου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.