powered by Surfing Waves

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Φωτογραφίες και Βίντεο από την Ελληνο-Ρουμανική χορευτική βραδιά στην Αγία Άννα




Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 το "Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών" που διοργάνωσε ο χορευτικός σύλλογος Αγίας Άννας "ΝΗΛΕΥΣ" σε συνεργασία με τον δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε χορευτικό συγκρότημα από την αδερφική πόλη VAMA της Ρουμανίας καθώς και όλα τα τμήματα (παιδικό - εφηβικό - ενηλίκων) του χορευτικού "ΝΗΛΕΥΣ".

Η εκδήλωση, όπου συντόνισε και παρουσίασε η δημοτική σύμβουλος κα. Ελένη Γεωργάκαινα, ξεκίνησε με την είσοδο των χορευτικών στην πλατεία της Αγίας Άννας όπου καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του χορευτικού "ΝΗΛΕΥΣ" κ. Στυλιανού Στυλιανό. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από τα μέλη των χορευτικών, παραδοσιακοί χοροί από Ελλάδα και Ρουμανία. Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών από τους επισήμους παρευρισκόμενους. Τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό φαγητό που πρόσφερε ο δήμος, εκλεκτά εδέσματα που ετοίμασαν με πολύ αγάπη οι γυναίκες της Αγίας Άννας και ζωντανή ορχήστρα με το γλέντι να κρατά μέχρι το πρωί.












0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.