powered by Surfing Waves

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δήμαρχοι: Δώστε μας τα 450 εκατ. αλλιώς…..

Να εγγραφούν στον μετά Μνημονίου 2)προϋπολογισμό τα 450 εκατ. ευρώ της Αυτοδιοίκησης, τα οποία εκ παραδρόμης δεν ενεγράφησαν, ζήτησαν για μία ακόμη φορά οι δήμαρχοι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δ.σ. της ΚΕΔΕ, υπενθυμίζοντας ότι αποτελεί πρωθυπουργική δέσμευση.

«Αν δεν γίνει αυτό οι δήμοι θα καταρρεύσουν», επανέλαβε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης, προειδοποιώντας για δυναμική αντίδραση της Αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ετέθη επίσης και το θέμα της ισοκατανομής των 140 εκατ. ευρώ της ΣΑΤΑ (90 δήμοι και 50 περιφέρειες), με τους δημάρχους να ζητούν να τηρηθεί η πρόσφατη δέσμευση Βενιζέλου στη Βουλή.

πηγή:aftodioikisi.gr

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΚΕΔΕ: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 450 ΕΚΑΤ. € ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.