powered by Surfing Waves

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Φθηνός οβελίας, πατάτες, λάδι και μέλι απο τους δήμους με προμήθειες κατ' ευθείαν απο το παραγωγό


Ο Δήμος Πεντέλης (30.500 κάτοικοι) στην προσπάθειά του να διευκολύνει οικονομικά τους δημότες, θα λειτουργήσει για την προμήθεια προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό.
"O δήμος προτίθεται να λειτουργήσει και για την προμήθεια αμνοεριφίων, μόνο ολόκληρο (κόστους 6,5 ευρώ ανά κιλό περίπου) για το Πάσχα καθώς και λαδιού (συσκευασίας 5 λίτρων κόστους 16 ευρώ) και μελιού θυμαρίσιου (συσκευασίας 700 γραμμαρίων κόστους 8 ευρώ) και προς τούτο παρακαλούμε να έχουμε κατ' αρχάς εκφρασμένη την πρόθεσή σας για αγορά για κάθε προϊόν στους τοπικούς αντιδημάρχους"




Φθηνές πατάτες και λάδι και στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού (47.000 κάτοικοι)


Όπως αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο «Ανεξάρτητος Παρατηρητής», «οι παραγγελίες θα συγκεντρωθούν και σε διάστημα μερικών ημερών, θα σταλούν απευθείας στους παραγωγούς με τους οποίους βρισκόμαστε σε επαφή, ώστε να έρθουν στον Χολαργό για να παραδώσουν τις παραγγελίες σας. Βρισκόμαστε και σε συνεννόηση με το δήμο, για να επιλεγεί η καταλληλότερη τοποθεσία για την παράδοση των παραγγελιών. Η ακριβής μέρα και ώρα της παράδοσης των παραγγελιών σας θα ανακοινωθεί από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας».
Ενδεικτικές τιμές παραγωγών πατάτας και λαδιού, προκειμένου να προγραμματίσετε τις παραγγελίες σας:

ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: από 0,25 € έως 0,28 €

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΚΡΗΤΗΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΜΦΙΣΣΗΣ) από 3,0 € το λίτρο έως 3,5 € το λίτρο.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.