powered by Surfing Waves

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ποιοι άνεργοι στο δήμο μας προσλαμβάνονται με αυτεπιστασία προσωρινά αποτελέσματα



Eκδόθηκαν από τον ΟΑΕΔ τα προσωρινά αποτελέσματα για την κατάρτιση του κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων στο πρόγραμμα αυτεπιστασίας που θα υλοποιήσουν οι δήμοι. Tα οριστικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει στις 23 Μαρτίου.

Οι ενστάσεις θα αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ με την ένδειξη «ΑΣΕΠ, Ένσταση, για την Κατάρτιση Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης Ανέργων 2012, TΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10».
ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

Ειδικότερα, οι άνεργοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού για έργα αυτεπιστασίας, κατατάσσονται στον προσωρινό ετήσιο κυλιόμενο πίνακα με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τη μοριοδότησή τους. Επίσης αναγράφονται η ειδικότητα των ανέργων και οι φορείς στους οποίους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν. Πάνω στην αρχική αυτή κατάταξη επιτρέπεται η άσκηση ένστασης στο ΑΣΕΠ από τους υποψηφίους μέσα σε προθεσμία 10 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ανάρτησης στο διαδίκτυο. Στο διάστημα αυτό γίνονται από τον ΟΑΕΔ τυχόν μεταβολές που υποδεικνύονται από το ΑΣΕΠ. Στη συνέχεια συντάσσεται ο οριστικός ετήσιος κυλιόμενος πίνακας κατάταξης ανέργων, ο οποίος εγκρίνεται από το ΑΣΕΠ και αναρτάται στους δικτυακούς τόπους του ΟΑΕΔ και του ΑΣΕΠ. Ο πίνακας αυτός έχει ισχύ από την ανάρτησή του έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2012.

Στο επόμενο στάδιο, τη σκυτάλη παίρνουν οι δήμοι, που θα πρέπει να υποβάλουν στον ΟΑΕΔ ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού, δηλώνοντας τις ειδικότητες και τον αριθμό των θέσεων που ζητούν και την προβλεπόμενη διάρκεια απασχόλησης των ανέργων. Η επιλογή προσωπικού πραγματοποιείται από τον οριστικό ετήσιο κυλιόμενο πίνακα κατάταξης ανέργων, με βάση την υψηλότερη συνολική βαθμολογία των ανέργων της ζητούμενης ειδικότητας οι οποίοι έχουν δηλώσει ως προτίμηση τον οικείο φορέα.

Η απασχόληση στο πλαίσιο του προγράμματος εκτέλεσης έργων με αυτεπιστασία σε δήμους, συνδέσμους και νομικά τους πρόσωπα δημοσίου δικαίου θα είναι πεντάμηνη και κάθε άνεργος θα αμείβεται με 135 ημερομίσθια το χρόνο. Οι μηνιαίες αποδοχές θα είναι 770 ευρώ μεικτά και 625 ευρώ καθαρά. Προτεραιότητα έχουν οι μακροχρόνια άνεργοι, όσοι έχουν άνεργη σύζυγο και παιδιά, οι νέοι έως 29 ετών και όσοι βρίσκονται κοντά στη σύνταξη.
303 αιτήσεις  στο δήμο μας και 77.437 αιτήσεις πανελλάδικά




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.