powered by Surfing Waves

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Σημαντικές για την τουριστική ανάπτυξη νέες συνδέσεις του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου



Το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι 99 χλμ (2 ωρες με ΙΧ) απο την Λίμνη Ευβοίας.  Με τα δρομολόγια των 9:00 και των 15:00 από Αγιόκαμπο υπάρχει ανταπόκριση του ΚΤΕΛ από τη Γλύφα για  το αεροδρόμιο


Νέα σύνδεση με το Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου και θα αφορά τη Γενεύη της Ελβετίας με την αεροπορική εταιρεία "Rae" που είναι θυγατρική της γαλλικής εταιρείας "Air France" .

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν οι πτήσεις της εταιρείας "Ryanair" με Μιλάνο και Φρανκφούρτη ενώ άμεσα θα ξεκινήσουν και οι πτήσεις για Βιέννη, Νυρεμβέργη, Ντίσελντορφ, Βερολίνο, Αμβούργο, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Άμστερνταμ.

Επίσης εντός του μηνός Μαϊου θα ξεκινήσουν και οι πτήσεις για Ρώμη και Βρυξέλλες ενώ κάθε Σάββατο γαλλική εταιρεία θα μεταφέρει τουρίστες για την Εύβοια και το Club Mediteranee.


Όσον αφορά τις εσωτερικές πτήσεις για Κρήτη και Ηράκλειο η εταιρεία "Sky Express" δεν έχει ακόμη αποσαφηνίσει εάν θα τις πραγματοποιήσει ή όχι.


Εταιρείες που πετάνε στο αεροδρόμιο

Airberlin  Προγραμματισμένες Πτήσεις: Γερμανία  http://www.airberlin.com



Ryanair  Προγραμματισμένες Πτήσεις:Μιλάνο,Φρανκφούρτη, Ρώμη, Βρυξέλλες   www.ryanair.com/en

Monarch   Ναυλωμένες Πτήσεις Charter  http://www.monarch.co.uk/

Avro  Ναυλωμένες πτήσεις Charter  http://www.avro.co.uk/


Transavia  Προγραμματισμένες πτήσεις: Άμστερνταμ

http://www.transavia.com/


Lauda  Προγραμματισμένες πτήσεις: Βιέννη  https://www.laudaair.com/


Sky Express  Προγραμματισμένες πτήσεις : Μύκονος, Ηράκλειο  http://www.skyexpress.gr


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.