powered by Surfing Waves

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

“Κίνημα του ελαιόλαδου” με 3 ευρώ το λίτρο!


Η Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας (ΚΑΣΕΛ) μόνο στο Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής έχει συμφωνήσει μέχρι αυτή τη στιγμή να παραδώσει 20 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ενώ οι παραγγελίες συνεχίζονται, αφού η πρώτη παράδοση θα γίνει το επόμενο Σάββατο 17 Μαρτίου στις 9.00 το πρωί στο πάρκινγκ του γηπέδου της Νέας Ιωνίας.

Το λάδι παραδίδεται σε συσκευασίες των πέντε λίτρων έναντι 3,00 ευρώ ανά λίτρο, γεγονός που χαροποιεί του λάκωνες παραγωγούς, οι οποίοι έχουν αδιάθετους χιλιάδες τόνους στις αποθήκες, διότι με την παράκαμψη των μεσαζόντων κερδίζουν περίπου ένα ευρώ ανά λίτρο.

Το λάδι παραδίδεται σε συσκευασίες των πέντε λίτρων, έναντι 3,00 ευρώ ανά λίτρο, γεγονός που χαροποιεί του Λάκωνες παραγωγούς, οι οποίοι έχουν αδιάθετους χιλιάδες τόνους στις αποθήκες, διότι με την παράκαμψη των μεσαζόντων κερδίζουν περίπου ένα ευρώ ανά λίτρο.

Κερδισμένοι όμως είναι και οι καταναλωτές που προμηθεύονται εξαιρετικό ελαιόλαδο, έξτρα παρθένο, στο 50% περίπου της τιμής που πωλείται στα καταστήματα τροφίμων.

Λακωνικό αλλά και μεσσηνιακό ελαιόλαδο μπορούν να παραγγείλουν οι καταναλωτές και σε άλλους δήμους της Αττικής, όπως στο Νέο Ηράκλειο, αλλά και σε πολλούς δήμους της Βόρειας Ελλάδας.


Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορινθίας, αναπτύσσουν πρωτοβουλία, ώστε το επόμενο διάστημα να διατεθεί ελαιόλαδο άριστης ποιότητας στους καταναλωτές της Κορινθίας.

Το ελαιόλαδο θα φτάσει τυποποιημένο στους καταναλωτές σε συσκευασίες των τριών λίτρων και θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των εννέα ευρώ ανά συσκευασία, δηλαδή 3 ευρώ ανά λίτρο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.