powered by Surfing Waves

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

6.000 προσλήψεις στους δήμους σε καθαριότητα, ύδρευση και αποχέτευση


Δημοσιοποιήθηκε σήμερα υπουργική απόφαση που αφορά την πρόσληψη εποχικού προσωπικού 6.000 συμβασιούχων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες της καθαριότητας και της ύδρευσης και αποχέτευσης.

Οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου για ανταποδοτικούς τομείς των ΟΤΑ δεν θα υπόκεινται σε έγκριση από τη διυπουργική επιτροπή για τις προσλήψεις, ούτε στον περιορισμό της μείωσης κατά 10% των συμβασιούχων για το 2012. Αμέσως μετά τη δημοσίευση της απόφασης σε ΦΕΚ θα ακολουθήσει η κατανομή των θέσεων ανά ΟΤΑ και μέχρι τα τέλη Απριλίου θα γίνουν οι προκηρύξεις από τους δήμους.

Αναλυτικά η απόφαση ορίζει «το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό των ατόμων που θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ α΄ βαθμού για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, κατόπιν έγκρισης της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ.1 της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει, σε έξι χιλιάδες (6.000) συνολικά. Η πλήρωση των εν λόγω θέσεων θα γίνεται σταδιακά και σε συνάρτηση με τις διαθέσιμες πιστώσεις των ΟΤΑ, λαμβάνοντας υπόψη τεκμηριωμένες ανάγκες».
Η πλήρωση των θέσεων θα γίνεται σταδιακά και σε συνάρτηση με τις διαθέσιμες πιστώσεις των ΟΤΑ, λαμβάνοντας υπόψη τεκμηριωμένες ανάγκες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.