powered by Surfing Waves

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Το αλιευτικό καταφύγιο της παραλίας της Αγίας Άννας. Προχωρά;




Παραχώρήθηκε το δικαιώμα χρήσης αιγιαλού, προς την Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την εκτέλεση του έργου:«Μικρά λιμενικά έργα παραλίας Αγίας Άννας»


Θα αναπτυχθεί σε απόσταση 100μ περίπου από την ακτογραμμή της αμμώδους παραλίας της Αγ. Άννας, του Δ. Μαντουδίου – Λίμνης - Αγ. Άννας και θα καταλάβει θαλάσσιο χώρο επιφανείας Ε=27.000 τ.μ., χώρο αιγιαλού επιφανείας Ε=1.285τ.μ και για την κατασκευή του προβλέπεται να εκτελεστούν τα ακόλουθα έργα:
 Προσήνεμος μόλος (αβγδ), συνολικού μήκους 135μ. H εξωτερική θωράκισή του θα κατασκευαστεί από τεχνητούς ογκόλιθους από σκυρόδεμα τύπου Accropode.
 Παραλιακά κρηπιδώματα (ΑΒ), (ΕΖ), (ΖΗ), και (ΗΘ) μήκους περίπου 17,μ, 4,5μ, 22,75μ, και 52,15μ. αντιστοίχως έμπροσθεν του βραχώδους πρανούς του ακρωτηρίου Αγ. Βασιλείου.
 Ράμπα ανέλκυσης / καθέλκυσης σκαφών πλάτους 7,55μ. μεταξύ των κρηπιδωμάτων ΑΒ και ΕΖ.
 Προβλήτας σχήματος Γ (ΘΙΚΛ) με δύο τμήματα (ΘΙ) μήκους 76,65μ. και πλάτους 4,5μ. και (ΙΚ) μήκους 35,4μ. και πλάτους 9μ.
 Λιμενολεκάνη ορθογωνικής περίπου μορφής, η οποία θα καταλαμβάνει έκταση 5,50 στρεμμάτων περίπου και θα έχει μέσο βάθος 7,0 μ. περίπου.
 Οδός προσπέλασης συνολικού μήκους 118μ. και πλάτους 4,5μ. από τη παραλιακή οδό μέχρι το παραλιακό κρηπίδωμα του λιμενίσκου.
 Εξοπλισμός των κρηπιδωμάτων με πίλλαρς παροχής ύδατος και ηλεκτρικού ρεύματος, πίλλαρς πυρόσβεσης, ανοξείδωτες δέστρες ελαστικά παραβλήματα, κλίμακες κλπ και εξαρτήματα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.