powered by Surfing Waves

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Φθηνά προϊοντα απο "Ηλεκτρονική Λαχαναγορά" που εστησε ομάδα νέων στη Θεσσαλονίκη



Μην περιμένετε να έρθει το "κίνημα του ελαιόλαδου ή της πατάτας" στο δήμο για να ψωνίσετε φθηνά.
Μια ομάδα νέων από τη Θεσσαλονίκη, σχεδίασε και υλοποίησε μια σύγχρονη διαδικτυακή πλατφόρμα με βασικό αντικείμενο την «Ηλεκτρονική Λαχαναγορά». Η φρέσκια αλλά παράλληλα και δραστική αυτή πρόταση, φέρνει σε επαφή έλληνες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων με καταναλωτές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κάθε καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα προσφερόμενα προϊόντα με τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τις αντίστοιχες τιμές. Αντίστοιχα κάθε παραγωγός μπορεί να καταχωρεί τα στοιχεία του μαζί με τα παραγόμενα προϊόντα αλλά και τις τιμές διάθεσης.

H σύγχρονη πλατφόρμα www.topagrodeals.com, πέρα από την «Ηλεκτρονική Λαχαναγορά» - Παρατηρητήριο Τιμών, παρέχει τις εξής δυνατότητες:
Επιλογή μεταφορικής εταιρείας μέσα από μια μεγάλη λίστα συνεργατών μεταυτόχρονη ενημέρωση για το κόστος αποστολής
Αποστολή SMS στον παραγωγό για ειδοποίηση ζήτησης από καταναλωτή
Συνεργασία σε επίπεδο Μάρκετινγκ και Προώθησης προϊόντων (σχεδιασμός ιστοσελίδας, συσκευασία, επικοινωνία κ.ά.)
Υπηρεσίες πιστοποίησης εταιρείας και προϊόντων
Νομική Υποστήριξη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.