Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Προς υπογραφή η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για την ΒΙΠΕ. Θριαμβικοί ψίθυροι από στελέχη της ΤΕΡΝΑΑπό την ιστοσελίδα του kireas.org

ΑΠΌΦΑΣΗ ΣτΕ για την ΒΙΠΕ
Μάθαμε σήμερα ότι έχει εκδοθεί και καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ για την προσφυγή μας εναντια στην ΒΙΠΕ ,έχει αριθμό Α670/2017 και πάει προς τελική υπογραφή( μετά την οποία μπορουμε να λάβουμε γνώση). Η υπόθεση εκδικάστηκε στις 3/6/2015.  Στελέχη της ΤΕΡΝΑ φαίνεται οτι έχουν εκ των εσω γνώση και αφήνουν να διαρρεύσει ότι η προσφυγή απερρίφθη.

Επιπτώσεις

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα πρόσφατης  Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  για το ΓΠΣ Κηρέως η "ΒΙΠΕ αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων της περιοχής και θα εξαλείψει οποιαδήποτε μορφή τουρισμού στην περιοχή"

Αν αληθεύουν οι διαδόσεις στελεχών της ΤΕΡΝΑ η ΒΙΠΕ γίνεται μια εφιαλτική πραγματικότητα για την περιοχή και θα πρέπει να συγχαρούμε τους ντόπιους βαλέδες της ΤΕΡΝΑ που αγωνίστηκαν τόσο σκληρά να μας την φορτώσουν.Διαβάστε επίσης


Εκδικάστηκε χθές στο ΣτΕ η προσφυγή ενάντια στην ΒΙΠΕΣΜΠΕ: Η ΒΙΠΕ θα επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα ζωής και την υγεία των κατοίκων της περιοχής και θα εξαλείψει οποιαδήποτε μορφή τουρισμού στην περιοχήΚαλυβιώτης: Αντισυνταγματική η ΒΙΠΕ. 20 εναντίον 7 ψήφισαν ότι πρέπει να ακυρωθεί η ΒΙΠΕ


Δημοτικό Συμβούλιο εναντίον ΒΙΠΕ: 18 - 7. Οι επίσημοι διάλογοι


Η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά να ακυρωθεί η υπουργική απόφαση έγκρισης της ΒΙΠΕ


Ανακλήθηκε η απόφαση παρέμβασης για την ΒΙΠΕ. "Δηλητήριο" και νεκροφιλικές γερμανικές παροιμίες απο την παράταξη Στεργίου.


Θέατρο Σκιών στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ συμφερόντων ΒΙΠΕ.


Δημοσιεύτηκε η αμφίλογη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ΒΙΠΕ.


Ξαναχτύπησαν οι τραμπούκοι στο Μαντούδι. Εκφοβισμός προσφευγόντων κατά της ΒΙΠΕΣτην Υπουργική Απόφαση έγκρισης ΒΙΠΕ παραχαραγμένη "απόφαση" Δημοτικού ΣυμβουλίουΠως στρώθηκε ο δρόμος για την ΒΙΠΕ της Βορείου Ευβοίας19 Σχόλια:

Καιρός να τα μαζεύουμε και να φεύγουμε από την περιοχή

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ΒΙΠΕ στο Μαντούδι έναντι των άλλων ΒΙΠΕ ?.Ας μας απαντήσουν οι υποστηρικτές της.

8:43
Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε ΒΙΠΕ έχουν προνομιακή φορολογική αντιμετώπιση και πλούσια δανειοδότηση και επιδοτηση(αν έχεις ακούσει τα θαλασσοδάνεια).
Η ΒΙΠΕ Χαλκιδας πεθαίνει,αλλά εμείς δημιουργούμε νέα?
Αν είναι μόνο οικονομικοί λόγοι,θα φταίει το ανίκητο ελληνικό δαιμόνιο ΑΝ έχουν άλλους ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
Αισχρότητα των κυβερνούντων ΟΛΩΝ των αποχρώσεων.

Της Χαλκίδας είναι ΒΙΠΑ χαμηλής όχλησης. Τα οικονομικα οφελη είναι τα ίδια για όλους τους υποδοχείς ανεξαρτήτου βαθμού όχλησης/ρύπανσης. Η ΤΕΡΝΑ με τα κονέ της παρανομα επωφελείται από αυτα πριν ακόμη ολοκληρωθεί η βιπε.
Σε εμάς γιατί υψηλή όχληση; ο Λευκόλιθοι λειτουργεί και με μεσαία όχληση. Όποιος έχει λίγο μυαλό μπορεί να καταλάβει τι μέλλει γενέσθαι στην πρώτη ΙΔΙΩΤΙΚΉ βιπε υψηλής όχλησης στην Ελλάδα και που θα πάνε νόμιμα πλέον όσες δραστηριότητες δεν θέλει κανένας στο δήμο του. Να ευχαριστησούμε την παρέα Ενωτιάδη Καντζούρα Ψαρρού και Στεργίου που με την στενόμυαλή ψηφοθηρική τους αντίληψη καταστρέφουν μια περιοχή. Σκεφτείτε πόσο κάλο κάνει η αβεβαιότητα της βιπε για οποιαδήποτε ανάπτυξη στην περιοχή. Μας τελειωσαν

Μην ξεχνάμε τη σοφή ρήση πανέξυπνος τοποκης συμβούλου:
Καλύτερα νεκρός παρά πεινασμένος.
Και ζήσαμε εμείς καλά και η παλιοπαρέα τους βασιλικά.

Τώρα θα δείτε τι σημαίνει ΒΙΠΕ !!! όσοι ήταν υποστηρικτές.

ΒΙΠΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ -ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΙΑ

Πόσοι δουλεύουν σήμερα στην π.χ. Αγκάλη και πόσοι αν γίνει η ΒΙΠΕ?.

12:34
Θα χαρούμε όλοι να ακούσουμε τα ελπιδοφόρα σχεδια της εταιρίας για την περιοχή μας.
Ας μας τα γνωστοποιήσουν να μην αγωνιούμε.

ΒΡΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!!!

οτι αγοραζη η τερνα ταπερνη απο αθηνα τα ριμαξε τα μαγαζια στη περιοχη το ξερο απο μ.......
θα μασ ρημαξη στη βρομια

Η βρωμιά συγκεντρωμένη αύριο στο ΔΣ.
2:28 ποιος παίρνει τον "μπουλο"?
Οε οε?

ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΠΣ Η ΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΘΕΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ) ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΟΥ ΚΥΜΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?

κλαμα τα φορτηγα κλαμα τα μαγαζια στην πλατια στο μαντουδι
κλαμα ολο το μαντουδι γιατι???????????

7:53 είσαι ανίδεος στο ΓΠΣ Κηρέως η παραλία Κυμασίου έχει χαρακτηρισθεί "χώρος τουρισμού και αναψυχής " μετά από πρόταση αυτών που ήθελαν την βιπε. Το γπσ κηρέως εχει σχεδόν εγκριθεί Επίσης προγραματίζεται ανοικτό αμφιθέατρο και αθλητικές εγκαταστάσεις. Το θέμα δεν είναι το Κυμάσι αλλά οι άλλες παραλίες του δήμου Πήλι Αγκάλη αχλάδι ακόμη και Λίμνη. Οι επιβάτες του καράβιου για Σποράδες θα βλεπουν τα χάλια του Κυμασίου και θα διαδοθεί ότι ο δήμος μας είναι μια χαβούζα. Καλή ανάπτυξη. Κάποιοι ανόητοι σαν και σένα μας κρέμασαν. Αλλά κάθε τόπος παίρνει στο τέλος αυτό πού του αξίζει. Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε αυτοί είμαστε

Ανεγκέφαλοι εξυπνάκηδες ΧΑΣΑΤΕ, αν σας μένει ίχνος φιλότιμου παραδεχτήτετο έστω και σιωπηλά και βουλοστετο.
Σε πρακτικά του ΔΣ,νομίζω το διάβασα στο ΕΒ,ο Δημαρχος τους ζητούσε να φέρουν οποίο Τεχνικό Προγραμμα θέλουν και να ψηφιστεί.
Το αρνήθηκαν γιατί στόχος τους ήταν και είναι η εξουσία.
Μην κομπάζουν τώρα για ότι δήθεν τους "αναγκάζουν",έχουν που έχουν καμμένη την γούνα τους ας μην προκαλούν με την ηλιθιότητα τους.
Με κουστούμι ή με ποδιά ο Αντρικανας παραμένει ο Αντρικανας ο πονηρούλης.

9.01. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΓΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΓΡΟΤΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΑΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Ας έρθει η τέρνα στο δημοτικό συμβούλιο να μας μιλήσει για τα σχεδια της και για της θέσεις εργασίας, που θα δημιουργήσει,να δούμε πόσοι άνεργοι της περιοχής μας έχουν τις γνώσεις για αυτές τις θέσεις .

ΠΡΟΣ :11:20 Ο ΑΝΤΡΙΚΑΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.