powered by Surfing Waves

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πλήρη έλεγχο του προεδρείου του Δ.Σ. και της Οικονομικής Επιτροπής από την σύμπραξη αποστάτες-Στεργίου

Στην σημερινή εκλογή προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και επιτροπών από τον αριθμό των ψήφων πού πήραν οι εκλεγέντες προκύπτει σύμπραξη αποστατών και παράταξης Στεργίου.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Ανδρέας Χατζής με ψήφους 20-4, Αντιπρόεδρος η Κική Στέφου με ψήφους 19-5 και Γραμματέας ο Δημήτρης Αλεξίου με ψήφους 17-8.

Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κ.κ. Κουτσουρας (17), Κουκουρίκος (16), Τάρλας (17), Αρβανίτης (16), Κανζούρας (17) και Μουργιάς (17).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας. Εκλέχθηκαν οι κ.κ. Αλατζάς (20),  Κουκουρίκος (17), Κουτσουρας (17), Τάρλας (15), Φλώκου-Κωνσταντάκη (16) και Κανελόπουλος (16).



Ποιοι αντικαταστήθηκαν;

Από 1-9/14 έως 5-3/17 τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ήταν οι κκ.Σεσοντή Μαρία, Παληός Ευστράτιος, Αρβανίτης Παναγιώτης, Κουτσουράς Σταύρος, Κατζούρας Ιωάννης και Μουργιάς Ιωάννης

Από 1-9/14 έως 5-3/17 μέλη της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ήταν οι κκ. Γεωργάκαινα Ελένη, Κουτσουράς Σταύρος, Σκομπρής Νίκος,  Τάρλας Κυριάκος, Φλώκου – Κωνσταντάκη Σοφία και Κανελλόπουλος Ιωάννης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.