Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Πλήρη έλεγχο του προεδρείου του Δ.Σ. και της Οικονομικής Επιτροπής από την σύμπραξη αποστάτες-Στεργίου

Στην σημερινή εκλογή προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και επιτροπών από τον αριθμό των ψήφων πού πήραν οι εκλεγέντες προκύπτει σύμπραξη αποστατών και παράταξης Στεργίου.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο Ανδρέας Χατζής με ψήφους 20-4, Αντιπρόεδρος η Κική Στέφου με ψήφους 19-5 και Γραμματέας ο Δημήτρης Αλεξίου με ψήφους 17-8.

Για την Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κ.κ. Κουτσουρας (17), Κουκουρίκος (16), Τάρλας (17), Αρβανίτης (16), Κανζούρας (17) και Μουργιάς (17).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας. Εκλέχθηκαν οι κ.κ. Αλατζάς (20),  Κουκουρίκος (17), Κουτσουρας (17), Τάρλας (15), Φλώκου-Κωνσταντάκη (16) και Κανελόπουλος (16).Ποιοι αντικαταστήθηκαν;

Από 1-9/14 έως 5-3/17 τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ήταν οι κκ.Σεσοντή Μαρία, Παληός Ευστράτιος, Αρβανίτης Παναγιώτης, Κουτσουράς Σταύρος, Κατζούρας Ιωάννης και Μουργιάς Ιωάννης

Από 1-9/14 έως 5-3/17 μέλη της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ήταν οι κκ. Γεωργάκαινα Ελένη, Κουτσουράς Σταύρος, Σκομπρής Νίκος,  Τάρλας Κυριάκος, Φλώκου – Κωνσταντάκη Σοφία και Κανελλόπουλος Ιωάννης

25 Σχόλια:

Μιά πρώτη παρατήρηση για τις νέες επιτροπές:Η παρουσία του κ.Κυριάκου (Κούλη) Τάρλα τόσο στην Οικονομική Επιτροπή,όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,δίνει την αίσθηση της αναβάθμισης των επιτροπών αυτών....Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει γύρω από τα οικονομικά (δάνεια,χρέη)ως πρώην πρόεδρος της αμαρτωλής ΔΕΥΑ,μας γεμίζει αισιοδοξία!!
Αυτά προς το παρόν...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;

ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ας ελπίσουμε ότι μαζί με τον έλεγχο των δυο επιτροπών και του δημοτικού συμβουλίου να αναλάβουν και τις αντίστοιχες ευθύνες για την έλλειψη έργου από αυτά τα όργανα τα τελευταία δυο χρόνια.Ναι αναφέρομαι στο τεχνικό πρόγραμμα και το προϋπολογισμό που κωλυσιεργείται συστηματικά από αυτη την άνομη σύμπραξη που αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της και να πληρώσει το κόστος που η στάση τους συνεπάγεται για το δήμο και τους δημότες.

Άντε να έρθει το 2019 να ξεφορτωθούμε μια και καλή αυτή την χλαπάτσα

Αϊνσταϊν: δυο πράγματα είναι άπειρα,το σύμπαν και η ηλιθιότητα.Ως προς το σύμπαν διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Και σύ κύριε Αλεξίου,κύριε καθηγητά και Λυκειάρχη Μαντουδίου δέχτηκες να εκλεγείς με τις ψήφους των επίορκων αποστατών και των τυχοδιωκτών της Αντιπολίτευσης;

Είσαι ένας απ αυτούς για να μην πώ χειρότερος,γιατί αυτοί τουλάχιστον δεν φόρεσαν το προσωπείο του αριστερού...

Έτσι κύριε καθηγητά γαλουχείται η νέα γενιά;;ΘΛΊΒΕΡΟ πραγματικά....

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ;;
ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ;;
ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Τον αντρικάνα τον ψήφισαν 14 από τους 15 παρόντες δημοτικοι σύμβουλοι της παράταξης καλυβιωτη. Αυτό δείχνει ότι είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής. Στη συνέχεια που ψήφισαν και οι δημοτικοι σύμβουλοι των άλλων παραταξεων το σκορ διαμορφώθηκε σε 20-4.Αντρικο και εις ανώτερα.....

Αντρικανα έσκαψες τον τάφο σου.
Συμμαχίες ηλιθίων αναμένονται μαχαιρώματα πολιτικαντιδων.
Πρώτο θύμα Στεργιου απο το ζεύγος ο δε Σταυράκης δεν θα ξέρει ποιος "φίλος"θα του την φέρει.Θα φαγωθούν μόνοι τους γιατί είναι άπληστοι και μ------.

ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ?
ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΘΑΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΛΙΒΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΥΘΕΙ

σε μικρο διαστημα αναμενονται και αλλαγες στην ηγεσια της δευα.βουλγαρης-αλατζας το νεο διδυμο.

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΥΡΟΙ ΚΑΤΖΟΥΡΑΣ -ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ (10)

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΕΠΟΧΗ

Αυτό που θεωρούν νίκη οι άφρονες είναι ο όλεθρος τους γιατί φάνηκε το μέγεθος της μικροπρέπειας τους και η ακόρεστη ανάγκη τους για εξουσία και αισχροκέρδεια.
Όνειρα γλυκά Φτηνιάρικα ανθρωπάκια.

Άρχισε εγκαίρως η προεκλογική περίοδος λόγω σκληρού αντιπάλου,η κα δημοτικη συμβουλος έκρυψε το μαστιγιο(για αργότερα)και λιώνει στις καλημέρες.

9:41
Λυπήσου τον ,έχει που έχει έπαρση μην του φουσκώνει και συ τα μυαλά και αγοράσει και κανένα σμοκιν για την τελετή.
Δεν θα είναι και στα μέτρα του Ηλία να το χρησιμοποιήσει τουλάχιστον αυτός στις φαντασιώσεις του.

Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ.

10:09
Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις.

ΔΗΜΑΡΧΕ
Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ
ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ Ως ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΌ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Νομιζω ο 9:02 έχει απόλυτο δίκαιο μόνο που το ίδιο τεστ θαπρεπε να γίνεται και για όλους που έχουν το δικαίωμα ψήφου,αλλιώς δεν εξηγείται πως τόσα ρεμάλια έχουν συγκεντρωθεί σε θέσεις εξουσίας.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.