powered by Surfing Waves

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ξαναχτύπησαν οι τραμπούκοι στο Μαντούδι. Εκφοβισμός προσφευγόντων κατά της ΒΙΠΕ



 Δράστες φέρονται να είναι δυο καταστηματάρχες της περιοχής Μαντουδίου.


Ο σύλλογοςkireas.org έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook.

"Δεν θα ανεχθούμε τους τραμπούκους αυτή την φορά


Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι λίγες μέρες μετά την κοινοποίηση από το ΣτΕ προς την Δημοτική Αρχή της προσφυγής δημοτών και συλλόγων ενάντια στην ΒΙΠΕ άρχισε μια εκστρατεία εκφοβισμού εναντίον ατόμων που έχουν υπογράψει την προσφυγή . Πρωταγωνιστές των τραμπουκισμών είναι άτομα με στενούς δεσμούς προς την Δημοτική Αρχή . Πως έφτασε η λίστα με τα ονόματα των προσφευγόντων στα χέρια τους κατά παράβαση των κανόνων ορθής διοικητικής συμπεριφοράς και των αρχών της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών, δεν θέλει μεγάλη φαντασία. Το κίνημα ενάντια στην ΒΙΠΕ είχε να αντιμετωπίσει από την αρχή ύβρεις, απειλές, προπηλακισμούς, συκοφαντίες και τραμπουκισμούς , χαρακτηριστικά του πολιτικού και πολιτισμικού εκμαυλισμού του γνωστού περί την ΒΙΠΕ συναφιού. Ο kireas.org αυτή την φορά δεν θα περιοριστεί σε μια απλή καταδίκη των τραμπούκων και των ακραίων συμπεριφορών τους. Θα προστατεύσει με όλα τα μέσα που δίνει ο νόμος τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών και θα προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των ονομάτων των τραμπούκων. Στο περιστατικό που μας καταγγέλθηκε οι δυο τραμπούκοι διατηρούν καταστήματα στην περιοχή Μαντουδίου και έχουν στενές σχέσεις με στέλεχος της Δημοτικής Αρχής. Οι ευεργεσίες και οι συναλλαγές της Δημοτικής Αρχής , ειδικά οι απευθείας αναθέσεις, προς τα συγκεκριμένα άτομα μελετούνται και έχει ζητηθεί η συνδρομή δικηγόρου πάνω στο θέμα. Όσοι έχουν δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις μπορούν με απόλυτη εχεμύθεια να απευθυνθούν στο σύλλογο μας."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.