powered by Surfing Waves

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Εκλέχθηκαν οι 33 αντιπρόσωποι του ΤΟΕΒ Μαντουδίου που θα ψηφίσουν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Κυριακή 26 Μαρτίου (ψήφοι)






 Πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 19 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη των(33) Αντιπροσώπων του τοπικού οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων( ΤΟΕΒ Μαντουδίου) που απαρτίζουν τη Γενική Συνέλευση με τετραετή θητεία.

Τα αποτελέσματα των εκλογών




Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 Ώρα 6:μ.μ. στη αίθουσα του χορευτικού-πολιτιστικού συλλόγου ΜΑΚΙΣΤΟΣ( πρώην ΙΚΑ Μαντουδίου)θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία ίδια με αυτή των αντιπροσώπων .

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν αυτοπροσώπως μόνον οι 33 νεοεκλεγέντες αντιπρόσωποι του Οργανισμού.
Σύμφωνα με το καταστατικό στην περίπτωση εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου η Γενική Συνέλευση συγκαλείται , από τον αντιπρόσωπο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, ο οποίος προεδρεύει και στη συνέχεια εκλέγεται η εφορευτική επιτροπή η οποία διενεργεί τις εκλογές.
Υποψήφιοι για το 5μελές Διοικ.Συμβούλιο έχουν όλοι οι αντιπρόσωποι που επιθυμούν και με ενυπόγραφη αίτισή τους στην εφορευτική επιτροπή μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται και ακολουθεί η ψηφοφορία
Όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν δικαίωμα μίας ψήφου και δικαίωμα σταυροδότησης από 1εως 5 σταυρούς
Τα αξιώματα των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τιμητικά και οι υπηρεσίες τους προς τον Οργανισμό παρέχονται δωρεάν.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.