Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Εκλέχθηκαν οι 33 αντιπρόσωποι του ΤΟΕΒ Μαντουδίου που θα ψηφίσουν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Κυριακή 26 Μαρτίου (ψήφοι)


 Πραγματοποιήθηκαν τη Κυριακή 19 Μαρτίου οι εκλογές για την ανάδειξη των(33) Αντιπροσώπων του τοπικού οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων( ΤΟΕΒ Μαντουδίου) που απαρτίζουν τη Γενική Συνέλευση με τετραετή θητεία.

Τα αποτελέσματα των εκλογών
Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 Ώρα 6:μ.μ. στη αίθουσα του χορευτικού-πολιτιστικού συλλόγου ΜΑΚΙΣΤΟΣ( πρώην ΙΚΑ Μαντουδίου)θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία ίδια με αυτή των αντιπροσώπων .

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν αυτοπροσώπως μόνον οι 33 νεοεκλεγέντες αντιπρόσωποι του Οργανισμού.
Σύμφωνα με το καταστατικό στην περίπτωση εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου η Γενική Συνέλευση συγκαλείται , από τον αντιπρόσωπο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, ο οποίος προεδρεύει και στη συνέχεια εκλέγεται η εφορευτική επιτροπή η οποία διενεργεί τις εκλογές.
Υποψήφιοι για το 5μελές Διοικ.Συμβούλιο έχουν όλοι οι αντιπρόσωποι που επιθυμούν και με ενυπόγραφη αίτισή τους στην εφορευτική επιτροπή μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται και ακολουθεί η ψηφοφορία
Όλοι οι αντιπρόσωποι έχουν δικαίωμα μίας ψήφου και δικαίωμα σταυροδότησης από 1εως 5 σταυρούς
Τα αξιώματα των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τιμητικά και οι υπηρεσίες τους προς τον Οργανισμό παρέχονται δωρεάν.

12 Σχόλια:

κανένας από το παλιό ΔΣ στους αντιπροσώπους

Μπραβο το Μαντούδι μετα την εδρα χάνει και οργανισμό.

ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΙΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΒΡΙΖΑΝ.
ΓΙΑ 5 ΝΤΟΜΑΤΙΕΣ ΜΟΥ ΖΙΤΗΣΑΝ 50 ΕΥΡΟ .ΓΔΑΡΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΗ ΤΟ ΠΑΧΗΛΟ ΜΙΣΘΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΨΝΗ ΣΤ ΦΟΤΓΡΑΦΙΑ .ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΠΗΣΟ ΕΧΗ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙΡΕΕΕΕ

1018 ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΕ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ 25ΕΥΡ

ΡΕ 10.18 ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ......

ΡΕ ΡΙΤΑΛ 10.18 ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΙ ΠΕΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΤΕ.ΑΔΕΛΦΙΑ-ΞΑΔΕΛΦΙΑ-ΓΑΜΠΡΟΙ-ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ-ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ-ΘΕΙΑΔΕΣ-Κ.Λ.Π. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΘΑΡΙ ΔΕΝ ΦΕΡΑΤΕ.

23 Μαρτίου 2017 - 9:22 μ.μ.
ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ
ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ?
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣΓΑΙΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΝΟΜΕΣ
ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ
ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛ
ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ
ΑΜ ΔΕ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙΣΥΝΒΟΥΛ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝ
ΜΕ ΤΣ ΥΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΌΓΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΟΎΝ ?
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ
ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΝ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .
ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ . ΑΝ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ? ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΤΥΧΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Αυτοί που ηταν στο απερχόμενο συμβούλιο δεν κατάλαβαν οτι το σεβασμό τον αποκτάς ,δεν τον επιβάλλεις.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.