powered by Surfing Waves

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση σε συγκέντρωση στο θέατρο Ελύμνιον την Κυριακή 26 Μαρτίου για την προσελκυσιμότητα τουριστών στην Λίμνη

ΔΗΜΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Δημοτική κοινότητα Λίμνης προσκαλεί τους συλλόγους, φορείς και κατοίκους της περιοχής μας, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.00 στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου Λίμνης προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα έχουν ως στόχο την εξεύρεση τρόπων με τους οποίους θα γίνει η πόλη της Λίμνης ένας αξιόλογος τόπος επίσκεψης και διαμονής στην μεγαλύτερη διάρκεια του έτους, ώστε να προβάλλεται η πόλη μας , να ενισχύεται η τοπική οικονομία και να μειώνεται η ανεργία.
Εμείς σαν σκέψη έχουμε την διοργάνωση διάφορων περιοδικών δραστηριοτήτων, πολιτιστικών-αθλητικών-κοινωνικών σε εποχές που η τουριστική κίνηση στον τόπο μας είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένη.
Αυτές οι δραστηριότητες για να διοργανωθούν χρειάζεται φυσικά την ευρύτερη συνεργασία όλων μας (σύλλογοι,φορείς, εθελοντές, Δήμος).
Για την πραγματοποίηση αυτού του φιλόδοξου πραγματικά σκοπού μας , η παρουσία σας και οι απόψεις σας κρίνονται απαραίτητες προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΝΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.