powered by Surfing Waves

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Σύλληψη στην περιοχή του Μαντουδίου για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (11-12/03/2017), συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα και συγκεκριμένα:

Τέσσερις (4) Έλληνες και ειδικότερα δύο στη Χαλκίδα & δύο στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Δύο (2) Έλληνες στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για απόπειρα διάρρηξης οικίας.

Έλληνας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα, από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Έλληνας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού. Κατασχέθηκαν (5) κροτίδες.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας Έλληνας στη Χαλκίδα & ένας αλλοδαπός στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού αντίστοιχα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Έλληνας στην περιοχή του Μαντουδίου Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Αλλοδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για πλαστογραφία πιστοποιητικού και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δέκα (10) άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

• (2) Έλληνες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας.

• (2) Έλληνες στη Χαλκίδα και στην Νέα Λάμψακο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.

• (3) Έλληνες σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς & της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας.

• (2) Έλληνες στη Λαμία & (1) αλλοδαπός στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας & του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα και στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Πέντε (5) Έλληνες σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λιβαδειάς & Θηβών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας Έλληνας & ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.