Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Μετά από 6 μήνες εσκεμμένης χρονοτριβής, συγκαλούν κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο για το Τεχνικό Πρόγραμμα αύριο στις 11:00 το πρωϊ στο ΜαντούδιΗ ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2017 ήρθε για πρώτη φορά για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις  19 Σεπτεμβρίου 2016.  Μετά από 6 μήνες παρελκυστικής  στρατηγικής υπονόμευσης του κ. Καλυβιώτη από την γνωστή σύμπραξη, ξαφνικά το Τεχνικό Πρόγραμμα επανέρχεται  "υπερεπειγόντως" προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο.  Ας μας ενημερώσει κάποιος πού γνωρίζει για το παρασκήνιο.

Η πρόσκληση στην συνεδρίαση.
Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (άρθρο 67 παρ. 5) που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοτικού καταστήματος Μαντουδίου, στην τοπική κοινότητα Μαντουδίου (σύμφωνα με την αρίθμ. 36/2017 απόφαση δημοτικού συμβουλίου ΑΔΑ Ω4ΛΧΩΛ5-ΠΑ2), την Παρασκευή 31η Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ , προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα: « Έγκριση τεχνικού προγράμματος Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης-Αγ. Άννας έτους 2017»

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας

Διαβάστε επίσηςΜε ποιές "αιτιολογίες" απέρριψαν για 3η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017


Οι ξεκούδουνες αμπελοφιλοσοφίες με τις οποίες 14 σύμ-βουλοι απέρριψαν για 2η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017


Άξιζαν 8 συνεδριάσεις οι αλλαγές στο νεο Τεχνικό Πρόγραμμα; Η κοινή δήλωση των 9 αποστατών και οι προσθαφαιρέσεις

Ξεκίνησαν τα νεα επεισόδια της ιλαροτραγωδίας "κωλυσιεργία του Τεχνικού Προγράμματος 2017": Αποχώρηση δημάρχου

Η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τα έργα πού πρέπει να γίνουν στο δήμο μας το 2017

26 Σχόλια:

ΗΛΙΑ -ΣΤΑΥΡΟ-ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΓΙΑΝΝΙΕ- ΚΛΠ. ΚΑΙ ΟΙ 10 ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ...ΤΕΣΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Ο ΑΝΤΡΙΚΑΝΑΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ.ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.ΑΝΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ

ΑΤΡΙΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟ ΓΙΑΝΝΙΟ?
ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ ....ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ..
ΠΟΙΟΣ ... ?
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Σταύρο Κουτσουρά,για πες μας τί έγινε και συρθήκατε άρον άρον σε κατεπείγον συμβούλιο προκειμένου να ψηφίσετε το Τεχνικό πρόγραμμα; Εσύ ετοιμαζόσουν να αναλάβεις το δημαρχιακό αξίωμα!!!
Κρίμα γιατί και το παράστημα διαθέτεις και την ανάλογη....κουλτούρα.Πολλά ψέματα ρε φίλε,μας απογοητεύεις...Και τώρα σας σέρνει όλους για τα καλά ο Καλυβιώτης!!!!

ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ
Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΑΝΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΧΙ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΙΝΑΙΔΕΣ ΣΟΥ

οι δεκα δικο τους τεχνικο κατεθεσαν σημερα για.να φηφιστη αυριο αδειαστηκε ο καλυβιωτης

ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΘΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

Αν οι έγκριτοι δικηγόροι κ.κ Ανδρεου και Ζερβας ασχολούνται με τους γνωστούς πολιτικαντηδες και τα καθοδηγεί ίσως και ένας απο αυτούς να έχει και πολιτικές βλέψεις,θα πρέπει να μάθουν ότι το ΗΘΟΣ δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
Ίσως λόγω επαγγέλματος πολλές φορές αναγκάζονται να υπερασπίζονται και εγκληματίες,στην δική μας απλή έντιμη ζωή οι αρχές μας είναι σκοπός ζωής.

Αν οι έγκριτοι δικηγόροι χρειάζονται νομικές συμβουλές επειδή υπερασπίζονται έναν αγνό μερακαμματιαρη,έχω το κατάλληλο άτομο.

ΑΝΤΡΙΚΑΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΦΕΡΕ

8.26 θα πάρεις το τρίτο το μακρυ

Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΡΙΟ......ΣΤΟ Δ.Σ.

5:29
Απομεινάρια του καταστροφικού παλιού πολιτικού κατεστημένου.
Ενός ηλίου -όπως σωστά ήταν σχεδιασμένος να φαίνονται οι μισές ακτίνες γιατί οι υπόλοιπες στον βούρκο ήταν χωμένος-που έσβησε μαζί με αυτούς που το υπηρέτησαν.

Αν νομιζουν μερικοι.οτι υπονομευωντας τον καλυβιωτη,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΨΥΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ,ΕΙΝΑΙ.μαλακες,καιροσκοποι,ανικανοι,και επιορκοι.οσο για την ανιωματικη αντιπολιτευση,πηρε ο κοσμος χαμπαρι οτι σταχτη ολα να γινουν,αρκει ο κ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ να γινει δημαρχος ενος χρεοκοπημενου δημου.τελικα,,,ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.τωρα,,εχουμε εναν δημαρχο χωρις πλειοψηφια,ανταρτες που δεν τολμανε να ανεκαρτοποιηθουνε ΕΠΙΣΗΜΑ,και οι οποιοι νομιζαν οτι ο δημαρχος θα τους αφηνε αμολα,να αλωνηζουν,και μια ανυπαρκτη αντιπολιτευση,και οι δημοτες πληρωνουν τη νυφη.αλλα τετοιοι μαλακες που ειμαστε,καλα να παθουμε.

Προς σχολιαστής της 30 Μαρτίου 5:29
Τι τοθελες το σχόλιο αγαπητέ μου και μας κατατρομάξει.
Δεν ξέραμε πως η Κόζα Νόστρα έχει μετακομίσει στον δήμο μας!
Τι διαπλοκή είναι αυτή,τι χαβούζα,τι εξευτελισμός της δημόσιας ζωής!
Τι βιασμός της Δημοκρατίας απο κουστουμαρισμένους αλήτες!
Εμείς (πιστεύω οι πολλοί ) που δεν έχουμε καμμία σχέση με αυτή την αλητεία,ας θυμηθούμε τον Πλατωνα:
Μια απο τις τιμωρίες που δεν καταδέχεται να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου.

Θυμόσαστε το θέατρο για τον ΦΟΣΔΑ αποστάτες και αντιπολίτευση?
Ιδιαίτερα εσείς κ Κουκουρίκε και πρόεδρε του ΔΣ,με την αισχροτατη συμπεριφορά σας και την εξ ίσου αισχροτατη στάση προϊσταμενου σας,τι θα πείτε τώρα με την αποφαση του ΣτΕ?
Συγνώμη?
Η συγνώμη είναι για άντρες με ανάστημα,δεν σας συμπεριλαμβάνει.
Όσο για τους συμβουλάτορες σας,δεν είναι στο απυρόβλητο.
Αντρικάνα κράτα πισινή,ποτέ δεν ξέρεις.
Ρώτα τι είναι η Νέμεσις.

Κ.προεδρε του ΔΣ τι δικαιολογία σας έδωσε η κα Κωσταντακακη για την απουσία της απο το ΔΣ?
Αγορεύει μετά του συζύγου σε παραλιακό καφενείο απολαμβάνοντας το καφεδάκι της.

Συνέχεια ΦΟΣΔΑ.
Η ανακοίνωση του ΦΟΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας:
Μετά απο 562ημερες αδυσώπητου και λυσσαλέου πολέμου με πρωταγωνιστής πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σε τοπικό και περιφερειακο και κεντρικό επίπεδο,δυο ανώτατα τα Δικαστήρια,έθεσαν τέρμα στην παραφιλολογία περί "μη νομιμότητας"του ΦοΣΔΔ ΑΕ.
Το επιπλέον κόστος λόγω της καθυστέρησης,εξ ονόματος των δημοτών μας,θα το ζητήσουμε μέσω της Δικαιοσύνης να το πληρωσουν οι έχοντες ευθύνη,
και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να αποφασίζουν και να λειτουργούν έξω και πάνω απο νόμους.

ΕΦΑΓΕ ΒΟΥΡΤΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΑΠΩΝ

Κ.Κουτσουρά,
οι μεγάλοι άντρες ξέρουν να κερδίζουν αλλά και να χάνουν ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

ΗΛΙΑ ΤΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ....ΒΟΥΡΤΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΡΑ

ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ
ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΖΟΥΡΟΣΤΕΡΓΙΗΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ
ΣΙ..ΧΑ..ΘΗ..ΚΕ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ

ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ
ΤΕΤΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ.

Ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ,,,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ.ΛΟΓΟΜΑΧΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.και ακουσε τα μπινελικια του.αμα ξαναδει ψηφο απο το μαντουδι,να μου γραψει.και να αφησει τα λογια που λεει δεξια,και αριστερα,οτι εχει συμφωνησει με τον κατζουρα να κατεβουνε μαζι.

Γιατί ρε παλληκάρια τόσους μήνες το σκεφτόσαστε αν θα σας ζητήσουμε αεροδρόμιο πόσες ζωές θα χρειαζόμασταν?

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.