powered by Surfing Waves

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Μετά από 6 μήνες εσκεμμένης χρονοτριβής, συγκαλούν κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο για το Τεχνικό Πρόγραμμα αύριο στις 11:00 το πρωϊ στο Μαντούδι



Η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2017 ήρθε για πρώτη φορά για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις  19 Σεπτεμβρίου 2016.  Μετά από 6 μήνες παρελκυστικής  στρατηγικής υπονόμευσης του κ. Καλυβιώτη από την γνωστή σύμπραξη, ξαφνικά το Τεχνικό Πρόγραμμα επανέρχεται  "υπερεπειγόντως" προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο.  Ας μας ενημερώσει κάποιος πού γνωρίζει για το παρασκήνιο.

Η πρόσκληση στην συνεδρίαση.
Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (άρθρο 67 παρ. 5) που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κοινοτικού καταστήματος Μαντουδίου, στην τοπική κοινότητα Μαντουδίου (σύμφωνα με την αρίθμ. 36/2017 απόφαση δημοτικού συμβουλίου ΑΔΑ Ω4ΛΧΩΛ5-ΠΑ2), την Παρασκευή 31η Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ , προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα: « Έγκριση τεχνικού προγράμματος Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης-Αγ. Άννας έτους 2017»

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Χατζής Ανδρέας

Διαβάστε επίσης



Με ποιές "αιτιολογίες" απέρριψαν για 3η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017


Οι ξεκούδουνες αμπελοφιλοσοφίες με τις οποίες 14 σύμ-βουλοι απέρριψαν για 2η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017


Άξιζαν 8 συνεδριάσεις οι αλλαγές στο νεο Τεχνικό Πρόγραμμα; Η κοινή δήλωση των 9 αποστατών και οι προσθαφαιρέσεις

Ξεκίνησαν τα νεα επεισόδια της ιλαροτραγωδίας "κωλυσιεργία του Τεχνικού Προγράμματος 2017": Αποχώρηση δημάρχου

Η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τα έργα πού πρέπει να γίνουν στο δήμο μας το 2017

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.