powered by Surfing Waves

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Θέατρο Σκιών στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ συμφερόντων ΒΙΠΕ.

.
Σύμφωνα με μήνυμα του kireas.org  σύγχυση  πρέπει να επικράτησε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο  στη συζήτηση  "έγγραφου του Συμβουλίου Επικρατείας προς τον Δήμο περί ακυρώσεως της υπουργικής απόφασης  για την ΒΙΠΕ.  Σύμφωνα με το σύλλογο «ο συνδυασμός Ψαρρού σήμερα για το θέμα ΒΙΠΕ προσπάθησε να παγιδεύσει το δημοτικό συμβούλιο. Ενώ είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει ενημέρωση βάσει κοινοποίησης που είχε από το ΣτΕ της προσφυγής φορέων και δημοτών ενάντια στη ΒΙΠΕ. Για μια στιγμή ανέλαβαν οι ίδιοι το ρόλο του ΣτΕ και καθ’ υπέρβαση έκαναν έλεγχο των υπογραφόντων την προσφυγή.  Προσπάθησαν να πάρουν απόφαση να κάνουν προσφυγή ενάντια στην προσφυγή σαν να είναι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας που θα αναπτύξει την ΒΙΠΕ. Πιθανόν να επαναφέρουν το θέμα σύντομα»  Από τα σχόλια που προέκυψαν το δημοτικό συμβούλιο φαίνεται  να έκανε ψηφοφορία και να υπερψήφισε την πρόταση όποια και να ήταν αυτή.


Τελικά ,  ξέρει κανείς αν ψήφισαν και τι ψήφισαν;



Το Ε.Β. είχε γράψει  προφητικά στις 21.1.14 "Τι μαγειρεύουν πάλι;   τι δουλειά έχει το Δημοτικό Συμβουλιο  σε έγγραφο του ΣτΕ για μια προσφυγή που κατευθύνεται όχι προς το δήμο αλλά προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και τα συναρμόδια υπουργεία  που υπέγραψαν την έγκριση της ΒΙΠΕ.  Προφανώς προσπαθούν να εκμαιεύσουν εκ των υστέρων  μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της ΒΙΠΕ   να την στείλουν στο ΣτΕ λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της ΒΙΠΕ και σίγουρα η παράταξη του κ. Ψαρού θα χρησιμοποιήσει το πρόσχημα κάποιου άσχετου εγγράφου του ΣτΕ  για να παγιδεύσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια απόφαση "

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.