powered by Surfing Waves

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η κατάθεση Μπουραντά

Εκ διαμέτρου αντίθετη από την αρχική του στάση, είναι η άποψη του Θ. Μπουραντά για την επιβολή των προσθίμων στα βενζινάδικα από την Δνση Ανάπτυξης-Εμπορίου όπως κατετέθη στην προανακριτική διαδικασία.

Ο νομικός σύμβουλος του Θαν. Μπουραντά, Νίκος Ζέρβας, μιλώντας στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου στο Ραδιο1 98.1, ανέπτυξε την υπερασπιστική γραμμή του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας κατά την οποία "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" στην κυριολεξία την υπηρεσία που επέβαλε τα πρόσθιμα υποστηρίζοντας ότι "αυτά κακώς επεβλήθησαν αφου δεν προβλέπονται από την νομοθεσία, και σε αυτό συνηγορεί και η Νομική υπηρεσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας"!

Η άποψη αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα αρχικά με δελτίο τύπου αλλά και με συνέντευξη στην ίδια εκπομπή είχε δηλώσει ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ πλήρως τους υπηρεσιακούς παράγοντες και κυρίω τον Δημ. Γιαννάκο που είχε επιβάλει τα πρόστιμα.



Ο νομικός σούμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη δήλωσε ότι "ο Αντιπεριφερειάρχης δεν είχε ενημερωθεί σωστά από την υπηρεσία, και ειχε προβεί σε αυτές τις δηλώσεις", ενώ ακόμη ο Νίκ. Ζέρβας είπε ότι "δεν ειναι δυνατόν η υπηρεσία για να καλύψει ενα λάθος έπρεπε να επιμείνει σε ακόμη περισότερες επιβολές, αλλά θα έπρεπε να έχει εισηγηθει την διαγραφή τους με ανάκληση της απόφασης".



Τώρα πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα που θα εκτιμήσει το προανακριτικό υλικό και θα αποφασίσει εάν θα σχηματισθεί κατηγορητήριο η θα τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.

eviatoday.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.