powered by Surfing Waves

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Απορρίφθηκε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για το κυλικείο του δήμου. Στις 5/6/13 η νέα δημοπρασία


Απορρίφθηκε ο μοναδικός ενδιαφερόμενος διαγωνισμό εκμίσθωσης κυλικείου στον προαύλιο χώρο των δημοσίων υπηρεσιών της Δ.Κ. Λίμνης  διότι δεν παρουσίασε αξιόχρεο εγγυητή. το μίσθωμα ήταν 10 Ευρώ και η εγγύηση 1 Ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσηςδώδεκα έτη.


Συμφωνα με το άρθρο 8ο των όρων της δημοπρασίας ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή , ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας καθιστάμενος αλληλέγγυος και σε ολόκληρο υπεύθυνος μετά αυτού για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.

 Η δημοπρασία  που θα είναι φανερή και προφορική πλειοδοτική θα ξαναγίνει στο Δημοτικό
Κατάστημα Μαντουδίου από την Αρμόδια Επιτροπή η οποία είναι η Οικονομική Επιτροπή στις
5/6/2013 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 14.00 και σε περίπτωση που αποβεί άγονη η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 17/6/2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.