powered by Surfing Waves

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Την Τρίτη 28/5 θα γίνει η δημοπρασία μίσθωσης κτιρίου για την στέγαση των οικονομικώνκαι άλλων υπηρεσιών του Δήμου

Στις  28/5/2013 ημέρα Τρίτη  θα γίνει η  δημοπρασίας μίσθωση κτιρίου για την στέγαση των οικονομικώνκαι άλλων υπηρεσιών του Δήμου. Η δημοπρασία θα γίνει στις 13.30 στο Δημοτικό κατάστημα Μαντουδίου . 

Όροι της διακήρυξης δημοπρασίας :

1. Το προσφερόμενο ακίνητο να βρίσκεται κοντά στο κτίριο του Δημαρχείου της Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης .

2. Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει

α) να έχει επιφάνεια το ελάχιστο 180,00 τ.μ.

β) Να είναι συνδεδεμένο με όλα τα δίκτυα κοινής ωφελείας ( ΔΕΗ – ΟΤΕ-ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ )

γ) να έχει κεντρική θέρμανση ή κλιματισμό

δ) W.C

3. Οι επιθυμούντες να λάβουν μέρος στη δημοπρασία πρέπει:

Α) Να προσκομίσουν Βεβαίωση Δημοτικής Ενημερότητας

Β) Να προσκομίσουν Βεβαίωση μη οφειλής στην ΔΕΥΑΜΛΑ

Γ) να φέρουν κλειστή προσφορά εντός είκοσι (20) ημερών από την ημέρα  δημοσίευσης της διακήρυξης , στην Επιτροπή Εκτίμησης άρθρου 7 του Π.Δ 270/81, δηλαδή από 2 Δημοτικούς Συμβούλους και από έναν Τεχνικό της  Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας , η οποία να περιλαμβάνει λεπτομερή  περιγραφή του προσφερόμενου ακινήτου, τη θέση στην οποία αυτό βρίσκεται, τίτλους ιδιοκτησίας .

Η Επιτροπή Εκτίμησης μετά από επιτόπιο έρευνα , κρίνει την καταλληλότητα των προσφερόμενων ακινήτων και περί του αν αυτά πληρούν τους όρους της οικείας διακήρυξης και συντάσσει σχετική Έκθεση , εντός δέκα (10) ημερών από της λήψης των προσφορών . Η Έκθεση αξιολόγησης αποστέλλεται στον οικείο Δήμο .

4. Μπορούν να στείλουν αίτηση τους και με πληρεξούσιο, ο οποίος θα προσκομίσει έγγραφο πληρεξουσιότητας το οποίο θα επισυναφτεί στα δικαιολογητικά .

5. Ο Δήμαρχος ορίζει την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας καλώντας επί αποδείξει να λάβουν μέρος σε αυτή μόνο εκείνοι των οποίων τα ακίνητα εκρίθησαν κατάλληλα από την επιτροπή εκτίμησης. Η δημοπρασία είναι φανερή και μειοδοτική.

6. Αυτός που θα αναδειχθεί εκμισθωτής υποχρεούται, μετά από πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής να προσέλθει για τη σύνταξη του μισθωτηρίου συμβολαίου.

7. Ο εκμισθωτής υποχρεούται μετά την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου να παραδώσει το οίκημα καθ' όλα έτοιμο για χρήση.

8. Ο εκμισθωτής δεν δικαιούται καμία αποζημίωση από το Δήμο εάν αυτός προ της λήξεως της μισθώσεως μεταφέρει τις υπηρεσίες του σε ιδιόκτητο η άλλο οίκημα.

9. Η χρησιμοποίηση του οικήματος από το Δήμο για οποιονδήποτε λόγο πέραν από το χρόνο της μισθωτικής συμβάσεως και μέχρι 3 μηνών, θεωρείται ως σιωπηρά παράταση της μισθώσεως, καταβάλλεται, δε γι' αυτή τη χρησιμοποίηση ενοίκιο ίσο προς το ενοίκιο της μισθώσεως που έληξε.

10. Ως ανώτατο μίσθωμα ορίζονται οι 1.100,00 € και κάθε έτος θα προσαυξάνεται με τις νόμιμες προσαυξήσεις .

11. Η εγγύηση ορίζεται σε 5% επί του ανωτάτου μηνιαίου μισθώματος.

12. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι πενταετής από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού.

13. Η πληρωμή του μισθώματος θα αρχίσει από την υπογραφή της σύμβασης, θα γίνεται κάθε μήνα από τη Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου μας με χρηματικό ένταλμα πληρωμής και οι πάσης φύσεως κρατήσεις θα βαρύνουν τον εκμισθωτή.

14. Η έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας θα γίνει από το Δημοτικό  Συμβούλιο και ακολούθως θα υπογραφεί η σύμβαση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.