powered by Surfing Waves

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Διευθυντής Κ.Υ. Μαντουδίου: "μου ζήτησαν τα παιδιά να κάνουμε μία αίτηση για Ασθενοφόρο"!




Ο Παλμός της Β.Ε. δημοσιεύει μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κ.Μοίρο, Μαντουδίου.  Ο κ. Μοίρος αποκάλυψε ότι το ασθενοφόρο είναι 15ετίας με 350.000 χιλιόμετρα. 

« Το ασθενοφόρο είναι παλιό κάθε μέρα μένει και τις προάλλες μας είχανε τραβήξει να το σπρώχνουμε. Από μηχανή δεν τραβάει μου είπαν τα παιδιά και μου ζήτησαν να κάνουμε μία αίτηση γιατί θέλει ή να αλλάξουμε μηχανή ή να γίνει αντικατάσταση. ».

 To Κ.Υ Ιστιάιας εξυπηρετεί μια  έκταση  500 km2  και  εξυπηρετεί 24.209  κατοίκους και διαθέτει  3 Ασθενοφόρα.   Το ΚΥ Μαντουδίου  καλύπτει μια  έκταση 585 km2  και εξυπηρετεί 14.141 κατοικους

Διαβάστε ολόκληρη την συνεντεύξη στο Παλμό της Β.Ε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.