powered by Surfing Waves

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αγροτοσυνδικαλιστές: Παραλογισμός η φορολόγηση αγροτεμαχίων



«Ο παραλογισμός καλά κρατεί. Μετά την επιβολή μιας σειράς ισοπεδωτικών φόρων που οδήγησαν σε εξαθλίωση, η κυβέρνηση προωθεί και την φορολόγηση αγροτεμαχίων!» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πρωτοβουλία για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος.
Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία, η επιβολή του μέτρου αυτού ισοδυναμεί με χαριστική βολή στον σκληρά δοκιμαζόμενο αγροτικό κόσμο και ουσιαστικά θα ολοκληρώσει και στην ύπαιθρο τη διάλυση της κοινωνικής συνοχής .

Η Πρωτοβουλία για την Ενότητα και την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Συνδικαλιστικού Κινήματος καλεί την κυβέρνηση να επανεξετάσει τα σχέδιά της και να αναζητήσει πηγές είσπραξης εσόδων εκεί που υπάρχουν: στην αφορολόγητη μέχρι στιγμής μεγάλη ακίνητη περιουσία , στον εντοπισμό και τη φορολόγηση των οφσορ εταιρειών , στο αδήλωτο εισόδημα των εχόντων. Οι επαγγελματίες αγρότες, αυτοί για τους οποίους η αγροτική γη αποτελεί μέσο παραγωγής, αυτοί οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, σε κάθε περίπτωση, δεν θα δεχθούν αδιαμαρτύρητα να ξαναγίνουν όπως και στο παρελθόν οι παρίες του συστήματος.




πηγη: www.paseges.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.