powered by Surfing Waves

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Το ΚΚΕ καταγγέλει το Ψαρρό στην Βουλή για εμπαιγμό των κατοίκων.

Ο κ. Ψαρρός με την συμπεριφορά του στο θέμα του νερού της Κηρίνθου καταρρίπτει δυο βασικούς λόγους ύπαρξης του θεσμού της αυτοδιοίκησης: την άμεση δημοκρατική νομιμοποίηση και την αρχή της εγγύτητας προς τους πολίτες. Είναι η δεύτερη ερώτηση στην βουλή μετά από αυτή του "κολλητού" της φυλής του Ψαρρού, Συμεών Κεδίκογλου, για ένα καθαρά αυτοδιοικητικό θέμα, το νερά της Κηρίνθου που καλείται να επιλύσει η κεντρική εξουσία που αναδεικνύει οι λειτουργικές αδυναμίες των αυτοδιοικητικών θεσμών και φαινόμενα νεοσυγκεντρωτισμού. Ας ελπίσουμε ότι ο υπουργός θα συνετίσει τον κ. Ψαρρό που έχει παρανοήσει τον αυτόδιοικητικό του ρόλο και την εντολή που του δώσαμε πριν 3 χρόνια. Αν αποτύχει και ο υπουργός  να δώσει λύση που έχει καθυστερήσει να απαντήσεισε ένα εξαιρετικά επείγιν θέμα,  ποιος απομένει να απευθυνθούμε για ένα ποτήρι καθαρό νερό στην Κήρινθο.





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.