powered by Surfing Waves

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ένα μεγάλο ποσοστό από τις συνολικά 4.000 απολύσεις και 25.000 διαθεσιμότητες θα προέλθει από το προσωπικό των ΟΤΑ



Ένα μεγάλο ποσοστό από τις συνολικά 4.000 απολύσεις και 25.000 διαθεσιμότητες θα προέλθει από το προσωπικό των ΟΤΑ, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Γι αυτό και ζητήθηκε από τους ΟΤΑ να προχωρήσουν σε απογραφή «εξπρές» των Νομικών τους Προσώπων έως τις 31 Μαΐου.
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαλύεται, το κοινωνικό κράτος αποδομείται, οι αιρετοί απαξιώνονται και μετατρέπονται σε διαχειριστές ανείπωτης μιζέριας χωρίς δυνατότητα παρέμβασης, ούτε καν άποψης» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους ΟΤΑ.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ υποστηρίζει ό «στόχος της συγκυβέρνησης είναι ένα μεγάλο ποσοστό από τον συνολικό αριθμό των απολύσεων και της διαθεσιμότητας να προέλθει από το λεγόμενο «πλεονάζον» προσωπικό στους Ο.Τ.Α
Καταλήγοντας η Ομοσπονδία υπογραμμιζει ότι  «είναι απόλυτη υποχρέωση των αιρετών, ενόψει και του επικείμενου συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. να ορθώσουν επιτέλους το ανάστημά τους, να αφήσουν την παθητική στάση και να υπερασπιστούν το θεσμό και τους δημότες που προστρέχουν στις Κοινωνικές Δομές που κατεξοχήν έχουν ενταχθεί σε Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων (Παιδικοί Σταθμοί, Αθλητισμός, Πολιτισμός, Ωδεία, Κ.Α.Π.Η., Κ.Δ.Α.Π., Βοήθεια στο Σπίτι, κ.λπ.).»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.