powered by Surfing Waves

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΚΚΕ προς τον Υπουργό Παιδείας : "να μη καταργηθεί καμία οργανική θέση" στα σχολεία του δήμου μας








ΚΚΕ
Οι βουλευτές του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, Γιάννης Γκιόκας και Ελένη Γερασιμίδου, κατέθεσαν στον Υπουργό Παιδείας την αναφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, για την άμεση ανάκληση της «οργανικότητας των σχολείων».

Προς το Προεδρείο της Βουλής
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Οι βουλευτές: Γιάννης Γκιόκας, Ελένη Γερασιμίδου και Λιάνα Κανέλλη
Κατέθεσαν αναφορά των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας του Νομού Εύβοιας, με την οποία καταγγέλλουν την εφαρμοζόμενη πολιτική της Κυβέρνησης που διαρκώς υποβαθμίζει τη δημόσια παιδεία και δηλώνουν την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς για συγχωνεύσεις- καταργήσεις τμημάτων και οργανικών θέσεων εκπαιδευτικών.

Οι Σύλλογοι απαιτούν την άμεση ανάκληση της εγκυκλίου του Υπουργείου για την «οργανικότητα των σχολείων» και να μη γίνει καμία σύμπτυξη συγχώνευση σχολείων και τμημάτων, να μη καταργηθεί καμία οργανική θέση και να καλυφθούν τα εκπαιδευτικά κενά με διορισμούς. Επίσης ζητούν να δοθεί έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη των οξυμένων άμεσων αναγκών των σχολείων.


Διαβάστε


Πιθανές αλλαγές στην οργανικότητα σχολικών μονάδων του δήμου μας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.